Ja uważam, że to głupota. Lepiej kupić sobie skuter 50 bo po pierwsze tańszy, po drugie Włoski ma więcej mocy, a po trzecie jeżeli ścigacz to już przynajmniej 600ccm. Ja mam Piaggio NRG Sport Series 50ccm i biorę wszystkie ścigacze 50ccm w okolicy więc wiesz. Wygląd to nie wszystko. Liczy się moc.
to zależy co chcesz osiągnać bo jeśli chcesz pojeździć to za mała pojemnosc ale jeśli chcesz sie poopierać o ścigacz i wyrywać dziewczyny to doklej sobie jeszcejedno 0 koło 50 i będzie dobrze
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.