a ja to juz wogóle chyba jestem dziwna bo kurs skonczylam ale na egzamin to sie juz rok zapisuje i jakos nie moge do tego dobrnąć...noi juz sie mi wszystko zapomniało chyba sie musze w koncu sprężyć...tylko najpierw trza kase rzucic
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
chyba jestem dziwna bo kurs skonczylam ale na egzamin to sie juz rok zapisuje
nie jestes taka zla moj brat skonczyl jazdy jakies 4 lata temu i zapisal sie na panstwowy i go nie zdal i podchodzil do niego jeszcze chyba ze dwa razy a potem mowil ze dokupi sobie jazdy i w koncu je zrobi I taki gwizdek do dzisiejszego dnia go nie ma (a wlozyl w nie prawie 800zl ktore poszlo teraz w bloto)
oo a ile lat taki kurs jest wazny?????? bo jak moja kaska pójdzie w błoto to sie chyba potne tępym nożem a mamusia to mnie juz wogóle wydziedziczy bo to ona zażucila kasą!!!!!
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Mojemu bratu tez mamuska finansowala A ile jest taki kurs wazny ?? Szczerze Ci powiem ze nie wiem Ale najzapewniej bedziesz musiala i tak sobie dokupic jazdy znowu Ale moj brajdak napewno bedzie musial teraz robic caly kurs od nowa I bardzo dobrze mu tak Mogl sie troche do niego pouczyc i miec to z glowy
no ja to jestem troche zestrachana bo moja kumpela teraz bedzie zdawac 15 raz!!!!! i zawsze dzielnie jej towarzysze!!!!!!!noi coraz bardziej sie przy tym zniechecam...i trace wiare w siebie
To ze Twojej kumpeli tak idzie to nie znaczy ze Tobie tez tak bedzie szlo niezniechecaj sie Wystarczy ze poswiecisz kilka dni na nauke tego wszytkiego i na pewno powinno sie Ci udac zdac Uwierz w siebie
A tak przy okazji kumpela moze sie zapytac ile taki kurs jest wazny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.