A ile za prawko dawaliscie albo kosztuej u WAS? Bo moj stary jest instruktorem i kosztuje tysiak, plus minus 100 PLN. Ja osobiscie nie moge miec jeszcze prawka, aczkolwiek jeżdze samochodem po ulicach od 3-4 lat Jak dotad mnei nie zalapali i raczej nie zlapia bo niedlugo sobie zaczne robic prawko. A stary instruktor to dobra rzecz powiem Wam - jedzemy do Lublina, staremu sie nie chce jechac, wrzuca na dach "l" i ja jade, jush nie raz tak robilismy. Polecam to wszystkim
_________________ ~~~~~~I love Basketball~~~~~~~~
Chcesz zarabiac w necie? Skorzystaj z mojego doświadczenia! gg 4470527
a teraz macie przekapane Ciekawe jakby sie zdawalo teraz prawko
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
skoro uczyla sie starym sposobem to na 99.9% bedzie zdwala jeszcze starym trybem
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ja zapłaciłem 1350... Niestety przez własną głupotę nie załapałem się na "stare prawko" i teraz muszę cierpieć... Zdaje w Krakowie ale to pewnie dopiero na wiosnę bo przez studia nie mam nawet czasu na wyjeżdżenie tych 30 godzin... (Póki co mam 12 dopiero)
Mam egzamin teoretyczny 20 grudnia ... praktyczny będę miał jak zdam teoretyczny:P
A do tego ile płaciłem to 1250 zł.
_________________ Za młodu, wszysko, czego chciałem i oczekiwałem od życia,to siedzieć sobie cicho w jakimś kaciku, zajmować się swoją pracą i niezwracać na siebie niczyjej uwagi. I popatrzcie tylko, co się ze mna stało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.