allegro.pl ;] sobie popatrz jakie chcesz. Jak sie jakiś spodoba możesz kupić ;] albo szukać danej marki hehe . Ale odemnie to polecam Toyoty twarde samochody mocne silniki ale delikatne zarazem sam będę kupywać zapewne auto z tej marki
Toyota Celicia 2.0 2 osobowa sportowa ehehhe 14 tysięcy nie drogo . Może jakieś mondeo ? zależy od ciebie jakie auta lubisz czy duże czy małe sportowe osobowe czy terenowe . Wybór zależy od ciebie pozdrowienia życzę najlepszego wyboru
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
xbartxxx
Wysłany: 2008-07-10, 20:59
z takimi danyie podales jest wiele aut, a jakas marka cie konkretnie interesuje?
Npaisz coś więcej, czy to ma być sportowe, rodzinne czy może małe auto. Ekonomiczne czy może zależy ci na mocy. wtedy bedzie można coś dradzić bo w tej chwili to można wymienić tyle modeli że do jutra bedziesz czytał.
Wysłany: 2008-08-01, 00:12
Ford Probe (miałem okazje prowadzic wersje 2,5 litra ze 170 km) piękne sportowe autko w którym drzemie duża moc są również modele z silnikiem 2 litrowym cena za wersje 2.5l okolo 13 tys z silnikiem 2 litry pewnie taniej (gdyby mniej palił sam bym sobie go kupił)
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.