_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wysłany: 2006-06-13, 18:36
drobiczek napisał/a:
Jaki model motoru jest Waszym ulubionym??
Oczywiście kultowa WSK-a (Motóór )
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
ja jestem obecnie na etapie KAWASAKI ZX12R ....no cudo
dokladnie, moto marzen
Ale tak oprocz tego, z takich bardziej realistycznych to Suzuki GSX 600 R, oraz Honda 600 F4 i <- ktoryś wz tych 2 bedzie juz niedlugo stal w moim garazu ahhh
_________________ Idę za nimi, bo oni idą za mną. Wiesz jak to się nazywa? to lojalność !
ja normalnie jak jestem u mojego brata ciotecznego widze na podwórku kawasaki ninja to się rozpływam poprostu wolałabym mieć taki motór niz auto... (samochód bym od taty pozyczała).
_________________ All good things come to an end...
;]
W swoim życiu jeździłem i to jako dzieciak głównie na WSK 125, raz ETZ 150 i trochę Jawą 350, ale to na kursie prawa jazdy.
Zatem mając nikłe doświadczenia i skąpe porównanie, wybieram WSKę, na niej jeździło mi się najlepiej.
_________________ Pracuj tak jakbyś nie potrzebował pieniędzy. Kochaj tak jakby nikt nigdy ciebie nie zranił. Tańcz jakby nikt na ciebie nie patrzył. Śpiewaj jakby nikt cię nie słuchał. Żyj jakby był raj na ziemi.
*Apple
Wysłany: 2007-01-21, 15:50
To znaczy sie ja sie tam za bardzo na modelach motorków nie znam, ale mi wystarczyłby w zupełnosci zwykły komarek
Sorki, ale nie łapię niektórych opisów, typu "też przyłącz do nas", albo o tym, że i tak pójdę do piekła - o co chodzi???????
Ps;
Na temat motocykli odbywa się już dyskusja - pod tematem "Dawcy" - gdzie niektórzy z was wyrazają swoje zdanie - najczęściej mając motocyklistów za "samobójców". A tu - prosze - jaki jest twój ulubiony motocykl????
Sorki, ale nie łapię niektórych opisów, typu "też przyłącz do nas", albo o tym, że i tak pójdę do piekła - o co chodzi???????
to jest uzycie funkcji [ you ] (tyle, ze bez spacji w nawiasie kwadratowym), pokazuje ci sie twoj nick, mi sie pokazuje moj itp itd.
Paolo350 napisał/a:
niektórzy z was wyrazają swoje zdanie - najczęściej mając motocyklistów za "samobójców"
z tego, co pamietam, to Milka wysunal jedynie cos w rodzaju przypuszczenia, wysnutego na podstawie zaslyszanych informacji, a nikt was samobojcami nie nazwal. jestescie po prostu przewrazliwieni.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Przewrażliwieni powiadasz???
Jakbyś usłyszał tyle "bluźnierstw" na swój temat - to też byś się "przewrażliwił";;;
Najgorsze jest to, że wszyscy wierzą w te głupoty - i potem faktycznie w codziennych rozmowach wypowiadają się w taki sam sposób;
Ps;
Mordred - zapraszam do tematu "Dawcy" - wystosowałem tam odpowiedniego posta (a kolejny motocyklista potwierdził i dopisał swoje zdanie) - chciałbym, żebyś wyraził swoje zdanie na ten temat - i poparł je jakimiś sensownymi argumentami;;;
Pps;
........nie rozumiałem tylko dlaczego pokazuje sie tam mój nick - z jakims tam przypisem typu "pójdziesz do piekła";;;;;;
Przecież wiem, że pójdę;;;
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-06, 15:25
Sokół 1000.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.