Wysłany: 2008-06-10, 20:11 motor od czego zacząc Skype: pantera9316
witam.
mam taki problem bo jezdzę na tzw. odkurzaczu (skuterze dla niewiedzacych) i chciałbym w niedalekiej przyszlosci jezdzic na motocyklu (szcigaczu). niewiem od czego zacząć. czy ktos moglby mi cos poradzic????
_________________ Parkour Daje Wiele Możliwości...
Ostatnio zmieniony przez pantera 2008-06-10, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
nie kupuj nic mocnego na sam poczatek tylko jakas maszynę mocniejszą od skutera ale nie super mocna bo będziesz ruszłą z dwójki bo ci motor z pod dupy będzie uciekał a najlepiej to weź sie przejedz parę razy na motorze czyimś i zobaczysz czy ci pasuje czy nie
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
no ja mialem na mysli zrobic tak...
poniewaz skuter ma automat to chcialem pozyczyc jakas belejaka motorynkę albo cos zeby manuala opanowc a potem chcialem kupic jakąs aprilie 400setke z 1992r... ale czy to oplacalne??? kosztuje kolo 3000zl...
_________________ Parkour Daje Wiele Możliwości...
Ostatnio zmieniony przez pantera 2008-06-10, 20:43, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-06-17, 10:08
Aprilka jest fajna, ale strasznie drogie części. Ja proponuję zacząć od prawa jazdy na motor Tam dadzą Ci bezpłciową 125 i zobaczysz a pozniej jak ogarniesz temat i się spodoba to można sie przesiadać na coś większego. Ja zaczynałam na motorynce rometa, a następne było Suzuki TLR 1000 ale nie polecam takiego mega skoku. Z drugiej strony wiem, że jak znajomi pokupowali 250 to się bardzo szybko okazało, że zaczeli zmieniać na 600 bo to już mało było
_________________ Ja jestem duchem który ciągle przeczy... J.W.Goethe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.