mam ten sam dylemat - mało pieniędzy a potrzebny samochód! na razie myślę o Corsie albo jakimś innym niemieckim wynalazku.... chcę jakieś malutkie, silnik nie większy niż 1.4 bo mi póki co duże osiągi nie potrzebne, no i żeby za dużo nie palił...
malucha jedynie
tanie czesci tez tanie malo pali i nie jezdzi za szybko zebys cie nie kusilo i sie i nikogo nie zabil
co do spalania to bym sie mocno zastanowił na silnik o pojemnosci 650 to pali jak smok bo mój to 8 pali az miło
a co do czesci to moze i tanie ale coraz czesciej zaczyna brakowac w sklepach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.