Wysłany: 2008-05-02, 14:24 Jaki samochód do 55tysi
Witam. Jaki samochod najlepiej kupic do 55 tysi? tylko pliss nie piszcie ze bmw bo chodzi tu o samochod nowy i raczej jakis maly taki bardziej dla kobiety
_________________ Pieczenie, mikrofalowanie do wyboru do koloru.
to zależy na co patrzysz, choć jak ma być dla kobiety, to pewnie bardziej na wygląd niż moc silnika ;-)
coś więcej powiedz.. ile ma palić, jaki silnik, ile drzwi, cokolwiek. bo samochodów jest w pizdu.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Otóż to. Coś więcej napisz.
Dla kobiety to pewnie mniejszy samochód jakiś ,drzwi 2/3, ale nic więcej nie wiadomo.
PS.Nie kupuj Golfa ,bo zaraz Cię objadą ,ze jesteś łysym koksem.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
tak samo głupi stereotyp jak z BMW. więc nie słuchaj xD
i pytanie, czemu samochód musi być nowy? teraz można dostać całkiem dobre samochody kilkuletnie, w baaaardzo dobrym stanie i w tym momencie za te 55 tys. możesz kupić cos lepszego, mocniejszego, tyle że używany.
Poza tym, jeśli to pierwszy samochód, to nie polecam nówki sztuki ;-)
Hmm.. Yariska, Corsa.. Oba małe, zgrabne, idealne dla kobiety.
Nowe Bravo też jest niczego sobie.
Suzuki Swift też jest ok.. No i Mazda 3, sama na taką choruje, jest troszke większa od tej reszty, którą wymieniłam, ale to japończyk, a do tych, mam spore zaufanie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-02, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Tak jak wspomniano wyżej - samochód po 2 ,3 latach użytkowania (albo nawet i nie) traci bardzo sporo na wartości ,a 2 ,3 latka jak nowego łatwo jest trafić a i kasy oszczędzić można sporo.
Kasieczek napisał/a:
tak samo głupi stereotyp jak z BMW. więc nie słuchaj xD
Tłumacz niektórym osobom na tym forum to.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Mnie masz może na myśli? ;>
BMW to jedna z moich ulubionych marek, niestety prawda jest taka, że, zaraz po Golfie, ulubiona przez drechów.
A to, że Golfów nie lubie, to już moje osobiste zdanie, są bardziej wiejskie, gorzej się prezentują, słabsze.. nie lubie i już.
No i nie wmówisz mi, że więcej dresów jeździ Volvo czy Fordami, niż Golfami.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
No i nie wmówisz mi, że więcej dresów jeździ Volvo czy Fordami, niż Golfami.
czytałaś jakieś statystyki? jeśli tak, to udostępnij je proszę, bo chętni esię przekonam.
To jest totalna głupota. Kilka osób widziało dresa w golfie albo bmce i już się utarł pogląd, że to samochody dla wieśniaków.
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że Ford Puma to ulubiony samochód pustych blondynek, bo widziałam takie dwie jadące własnie tym modelem.
O zgrozo.
Poza tym nie zaśmiecaj tematu, bo nie o tym on traktuje.
ja bym polecala wolksvagena jakiegos, dla kobiety samochody, ktore dosc rzadko sie psuja sa na pewno lepsze, bo raczej malo jets kobiet ktore lubia sie babrac przy silniku.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Grande Punto. Zapomniałam dodać, a jako auto dla kobiety sprawdziłby się chyba doskonale.
Nie lubie Fiatów, ale to Punto podoba mi się bardzo, bardzo
I Bravo nowe, ale o nim już pisałam chyba.
To w sumie ten Swift by się nadał.
Poza tym dosyć trudno w małych samochodach, do miasta spotkać automatyczną skrzynię biegów. Gdyby mógł być typ inny niż Hatchback to Corollę S można by wziąć. Też dobry wózek.
PS. Automat sux.
phii, na automacie nie czuje się maszyny ;P zero przyjemności
[ Dodano: 2008-05-06, 17:35 ]
Cytat:
PS. Automat sux.
o, nie zauważyłam tego xD
*faris
Wysłany: 2008-05-06, 17:39
dipe napisał/a:
Tak jak wspomniano wyżej - samochód po 2 ,3 latach użytkowania (albo nawet i nie) traci bardzo sporo na wartości ,a 2 ,3 latka jak nowego łatwo jest trafić a i kasy oszczędzić można sporo.
w takim wypadku chyba lepiej sprowadzić zza granicy ? w niektórych przypadkach bardziej się opłąca, w PL nawet te kilkuletnie są dość drogie, a za granicą mozna o wiele tańsze kupić.
i corsa faktycznie jest fajna, albo matzi mały, 'zgrabny' , 5 drzwiowy... ale automat - to bez sensu kupować samochód...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
czy ja wiem czy to takie oczywiste.
jak dla mnie samochód z automatyczną skrzynią biegów, to nie samochód! o!
ale powodzenia z kupnem ;]
no i .. enjoy ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.