Z wyglądu to może być, w końcu nie rózni się tak bardzo. A pod względem funkcjonalności do 3-drzwiowych samochodów ma uraz. Czuję się jakbym jeździł maluchem.
Wysłany: 2006-12-25, 21:46
porsche 911, nissan 350z, yamaha yzf-R6 >> motocylke jakoś bardziej mnie kręcą więc R6 i tak wygrywa
_________________ Pracuj tak jakbyś nie potrzebował pieniędzy. Kochaj tak jakby nikt nigdy ciebie nie zranił. Tańcz jakby nikt na ciebie nie patrzył. Śpiewaj jakby nikt cię nie słuchał. Żyj jakby był raj na ziemi.
Z marzen bardzo dalekich to Ford Mustang... najelpeij GT 500 shelby '67
Zaraz obok Caddillac El Dorado '69
Z blizszych... Audi A3 tzry dzrzwiowe.. idealne do tunningu..
Nizej bedzie Mitshubishi Carisma ta starsza.. mrrrr.. moje nastepne autko..
a z najblizszych, stajacych mi pod domem to lubie moja Cytrynke Ma mieciutkie zawieszenie, jest duuza, malo mi pali, calkiem dobrze jezdzi i poza olejem w silniki ktory spala sie w komorze, bo mam uszczelniacze do wymiany to jest nieznisczalna
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Jeśli chodzi o coś bardziej realnego to Opel Tigra lub Ford Puma (wizualnie mi się podobają), a jeśli mam już szaleć i zapłacić 120 tys za autko, które pali ok 16 litrów to Nissan 350z
Wysłany: 2007-02-27, 22:20
Zależy za jaką kasę, ale raczej coś z Germanii. Mercedes, Audi, VV.
_________________ Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz.
*faris
Wysłany: 2007-02-28, 15:32
Opel, Citroen, a najlepiej to jakieś terenowe cacko i koniecznie czerwone
Ja tam żadnym samochodem nie pogardzę, byleby było czerwone i sprawne i ładne xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
mozecie mi takiego kupic. nie pogardze oczywiscie jakims innym modelem, jak sie komus uda, to nawet wersja z armii amerykanskiej jest naprawde b.urocza w swej kanciastosci.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.