Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-05, 15:45
Peugeot 407 czarny ze srebrnymi framugami....:) lekko stuningowany, zeby mozna bylo podriftować:D Do tego terenowy hummer h2:PP a najwieksze marzenie: Nissan skyline gtr r33 P
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
_________________ Miłość którą darzę życie bo
Jest piękne chociaż czasem daje w kość
Ale kocham, całym sercem
Biorę dużo i pragnę dać więcej
gg 9676616
email jonny125p@wp.pl
Wysłany: 2006-10-13, 20:00
Ja tam wam powiem ze odrozniam marki po kolorach, np: czerwony to opel, bialy to skoda, srebrny fiat a czarny bmw... ale i tak najlepszy jest granat czyli jaguar:]
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-17, 15:08
Nie wliczjac pięknego różowego malucha mojego kolegi :-)
Stawiam na peugeota 407 i nissana skylina gtr r33
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
"...find me inside evry heartbeat... "
a ja chce miec peugota 206 pieciodrzwiowego:) hehe:) no coz... wymazylam sobie i git:) a tak jakby miec marzenia to bym chciala Porsche Carrera GT mmm cudo:) pozdRawiam:)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Albo Audi A4, albo któregoś z nowszych Mercedesów S-klasa (byle nie okularnik).
Obecnie jeżdżę Peugeotem 206, a w małym silniku - 1.1. Zachwycony nie jestem. Autko może i ładne, ale dosyć awaryjne, delikatne i w tej wersji silnikowej, tylko na krótkie dystanse.
obecnie mam ochotę sprowadzić sobie Audi A4,1,9 tdi, czarną, potem przyciemnie sobie szyby i będzie lans ;D tylko teraz nie wystawię łokcia, bo mi zmarznie
ewentualnie Honda Prelude..
albo Audica A3, ale 5drzwiowa (a o taką trudno ;/)
a tak z bardzo takich nierealnych: BMW e46, M3, Audi A8 (taka ładna, 2005 rocznik eheh), MERCEDES CL 55 AMG 500PS stylizacja 65 AMG 320km/h <333 jak na allegro zobaczyłam, to miłość od 1wszego wejrzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.