ja zawsze kupowałm Fiaty i to można powiedziec ze to taka nasza rodzinna tradycja,poniewaz pamietam pierwszego malucha,potem Cinqecento....teraz tata ma Stilo.Ja natomiast szuakm czegos dla siebie-moze mi doradzicie ? http://fiat.gratka.pl/oferta/
A co, inne nie?
To szkoda, ze nigdy nie bedzie Cię na takie stać ;]
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
a mnie ostatnio bardzo kręci nowa mazda 6. w Polsce dostępna jest w trzech wersjach: sedan, hatchback i kombi.
fajną mają też reklamę -poruszająca jest: http://www.youtube.com/watch?v=sFb1FcuD6e0
Ja ujeżdżam Opla Vectre B.I jak to mówią-masz opla,masz hopla,co po cześci jest prawdą <lol> A marzy mi się Honda Civic,najlepiej czarna xD Odnośnie odleglejszych marzeń- Mustang, jakis Dodge, a najlepiej jakie Lambo.Ale to tylko marzenia
*Apple
Wysłany: 2008-06-30, 21:11
Mi ostatnimi czasy podoba się citroen C3 bodajże, ten co ma te takie fajne światła z tyłu. Byłby on dla mnie taką alterbatywą, gdybym nagle miała więcej kasy i nie musiałabym kupować tata nano.
confusion
Wysłany: 2008-07-09, 23:03
lexus ;]
a jak na poczatek to honda civic ;] or Rover 416 ;]
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
xbartxxx
Wysłany: 2008-07-10, 19:54
ja mam volkswagena i dla mnie jest ok
uhmmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.