poprostu lubie oba te auta i chcialam zobaczyc Wasze zdanie na ich temat. Być moze ktos z Was ma takie cacko chetnie poczytam opinie. i ktory znich zwycieza... ten maly ranking
Ranault są dupne, jak wszystkie francuzy, Golf, jak potocznie wiadomo, to auto dla wieśniaków, chociaż tyle, że VW. Jeśli miałabym wybierać, kierując się marką, wolałabym Golfa.
Ale ogólnie, to sobie słabe samochody tu zestawiłaś.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Bartolini
Wysłany: 2008-04-29, 20:07
oba tragiczne a szczególnie to nowe meganki.... za dużo elektroniki i wszystko się sypie... a golf to raczej taki buraczany "samochodzik":P
Z tej dwójki chyba jednak Golf.
Poza tym nie uważam ,żeby Golf IV czy V był buraczanym samochodem, za dużo stereotypów drodzy państwo i opierania się na zdaniu innych ,którzy widzieli w Golfach 4,5 panów z ABS'em. Ale to zazwyczaj ma miejsce w starszych rocznikach (II ewentualnie III).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
kwestia czasu. Stanieją, to się zaczną nimi bujać.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
kwestia czasu. Stanieją, to się zaczną nimi bujać.
Pożyjemy zobaczymy, bardziej stawiałbym na BMW 3 z roczników około 2000, compacty.
Golfy IV ,V mają jednak dużo inną bryłę, kształt świateł itd. od poprzedników ,do wiejskiego tuningu tak się nie nadają.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Te też. A szkoda, bo całkiem niezłe autka. Wolałabym od Golfa zdecydowanie.
Myślę ,ze z każdego samochodu ,z każdego modelu znalazłoby się przykład przeróbki optycznej niestety na marnym poziomie. Nie ma co od razu brać Golfy za takie samochody ,bo w sumie swoje zalety też mają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.