Ja mam w Allianzie.. bo na dzien kiedy spisywalam umowe i na auto byl to najkorzystniejszy ubezpieczyciel.
Najlepiej to jak mowi Gamal. Isc do agenta a on znajac ofert wszytskich cos Ci doradzi. Odrazdzam PZU.
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Miodowo.
walter
Wysłany: 2007-02-16, 12:36
A dlaczego odradzasz PZU? Słyszałem, że u nich właśnie jest dobrze, bo pewnie, nie wiem jak z cenami dokładnie, ale zniżki mają chyba nieźle dostosowane. A może źle słyszałem, wiadomo ile ludzi tyle opinii.
Wysłany: 2007-02-27, 13:08 Re: Gdzie najlepsze (najtańsze) ubezpieczenia OC?
walter napisał/a:
Dla młodego kierowcy, z kilkuletnim autem. Słyszałem, że najlepsze OC to najtańsze OC, czy to prawda?
Oc jest obowiazkowe i musisz je miec. Oferta firm jest w zasadzie jednakowa, wiec faktycznie bierz najtansze. W tym roku wykupilem w PTU ze zwgledu na cene i mozliwosc Assistance
walter
Wysłany: 2007-03-16, 10:39
Nie jestem przekonany do PTU ze względu na ich reklamy. Zresztą, słyszałem, że jak się ma OC u jakiegoś konkretnego ubezpieczyciela to i ludzie inaczej reagują podczas stłuczek:) Chyba bardziej poważnie się wygląda z kwitkiem od PZU niż jakiegoś tam ubezpieczenia na telefon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.