exceptionally
Wysłany: 2007-08-25, 15:29 Dziewczyna i skuter
heej.. ja mam pytanko takie zupełnie z innej beczki .
jak sam tytuł mówi chciałabym Was zapytać [szczegolnie chłopaków] co myślicie o dziewczynie na skuterze?
jaa jeźdzę i kurde z różnymi się komentarzami spotykam.. jedni mówią ze dziewczyna na sQterze wygląda sexy, ładnie itd , a inni zaś że to żenada i skutery nie są dla dziewczyn. to opinie głównie chłopców, a jeśli chodzi o dziewczyny to może za bardzo nie bedę rozwijać jak wygląda ich reakcja .. ekhm.. połowa moich 'kumpeli' jest na mnie wściekła. aszz. ludzie różni są
nOo a Wy co sądzicie o dziewczynie na skuterze ?
Kobieto, przecież to tylko maszyna. Miałbym niby oceniać czyjąś osobę na podstawie tego, jakiego środka lubi używać do przemieszczania swojej szanownej dupencji?
Już bardziej zrozumiałabym kwestię motocyklu (Wróż, wybacz, nie krzycz i nie panikuj!), bo to rzadko spotykane zjawisko, ale skuter? Ugh. Nie mają się o co złościć, tylko o to, że dziewczę na skuterze jeździ? łolaboga
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-25, 18:17
exceptionally napisał/a:
co myślicie o dziewczynie na skuterze?
Ze mają za małe jaja żeby jeździć na motocyklu
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
wedłud mnie wydląda to fajnie, chociaż ja wole obecnie crossy.
Ale bym chciała mieć skuter i sobie pośmigać. Do sklepu czy do szkoły lepiej niż auto-nogi
_________________ All good things come to an end...
;]
ja raz jechałam crossem, w tym kombinezonie. Wszyscy mysleli ze to jakis chłopak i jak zdjełam kask to wszyscy zszokowani!
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-26, 20:00
ostatnio widziałam 'koleżankę' (ubrana w mini, bluzeczka z mega dekoltem, szpileczki) jechała sobie na skuterze. niby ok, gdyby nie fakt, że dziewczyna wyglądała śmiesznie.
Motor większy od niej z dwa razy, a jej wygląd al'a prostytutka.
napisałam, że moim zdaniem wygląda to śmiesznie. jeżeli każda dziewczyna (a u mnie większość) będzie jeździła w takim stroju na skuterze to sorry ale niszczy mi moją miłość do ów skuterów.
widziałam ją niedawno przed przeczytaniem tego tematu, więc odpisałam, to co myślałam.
lenka, chciałabym zauważyć, że to MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać.
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
ostatnio widziałam 'koleżankę' (ubrana w mini, bluzeczka z mega dekoltem, szpileczki) jechała sobie na skuterze. niby ok, gdyby nie fakt, że dziewczyna wyglądała śmiesznie.
napisałam, że moim zdaniem wygląda to śmiesznie. jeżeli każda dziewczyna (a u mnie większość) będzie jeździła w takim stroju na skuterze to sorry ale niszczy mi moją miłość do ów skuterów.
widziałam ją niedawno przed przeczytaniem tego tematu, więc odpisałam, to co myślałam.
lenka, chciałabym zauważyć, że to MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać.
ok, spoko, ale tu mowimy ogolnie o dziewczynach, a nie kazda na skuter ubiera sie tak jak napisalas. Nigdy w zyciu nie nalozylabym szpilek i mini na skuter!!
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
kotek_:), kwestia ubrania, to już inna sprawa, nie ma co generalizować, bo akurat jedną taką dziewczynę widziałaś, chociaż, masz racje, o takim stroju to tylko można powiedzieć: żal.
Co to ma do rzeczy? Chcesz pogadać o ciuszkach to raczej nie ten temat. Na skuterze jest się najczęściej osłoniętym od wiatru ,a siedzi jak na taborecie więc w czym problem?
exceptionally - chcesz czuć się sexy to jeździj walcem. Na pewno będziesz robić wrażenie . A skuter służy przede wszystkim do przemieszczania się a nie " wyglądania ". Jak ktoś ma problem z tym czym jeździsz to fanzol go . Albo w komunikacji publicznej rozmawiaj o tym jakie skutery są męskie .
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
Wysłany: 2007-08-27, 09:58
Prince- nie wiem co Cię tak strasznie uraziło w moich słowach. Jestem pewna, że nie jesteś tą dziewczyną z mojego opisu... chociaż?
Yenna- poprawka- nie jedną. co druga tak wygląda, a nie ma ich wcale tak mało.
tak... już więcej nie powiem swojego zdania, bo mnie zaatakują...
ludzie to MOJE zdanie. nie musicie się z nim zgadzać.
Po prostu mi się nie podoba
żal.
to chyba dobry teledysk oglądałaś xD wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że jest aż tak dużo dziewczyn jeżdżących w szpilkach i mini na skuterze/motorze/rowerze.
kotek_:) napisał/a:
ludzie to MOJE zdanie.
i masz do niego prawo. tylko wydaje mi się, że nie o tym jest ten temat. chodzi ogólnie o temat kobiet poruszających się skuterem. a nie o to, w czym jeżdżą i jak wyglądają.
no ale nie ważne.
ja osobiście nie mam nic przeciw. nikt nie powiedział, że motory/skutery są tylko dla facetów. osobiście sama się zastanawiałam nad kupieniem. ale rozważam teraz czy lepiej kupić skuter czy też samochód.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wysłany: 2007-08-27, 11:22
w takim razie serdecznie zapraszam do mnie.
to chyba dobry teledysk oglądałaś xD wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że jest aż tak dużo dziewczyn jeżdżących w szpilkach i mini na skuterze/motorze/rowerze.
też mi się tak zdaje, chyba brak Ci argumentów, to zjawisko wydaje się dosyć dziwne, bo u mnie wcale to tak nie wygląda ;]
Prince- nie wiem co Cię tak strasznie uraziło w moich słowach. Jestem pewna, że nie jesteś tą dziewczyną z mojego opisu... chociaż?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.