Forum Dyskusyjne :: Dawcy...

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Online & Offline » Motoryzacja » Dawcy...

Dawcy...
Autor Wiadomość

Milka 
Redaktor :P

Wysłany: 2005-12-05, 21:37   Dawcy...

Co sądzicie o motocyklistach ? Czy są "dawcami" narządów ? A może sami jeĄdzicie...

W całej Polsce panuje już moda że prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy. Dlaczego to robią ? Wolą umrzeć niż być kalekami i jeĄdzic na wózku nie znieśli by rozstania z motocyklem... Co o tym sądzicie ?

@Michał 

Wysłany: 2005-12-05, 23:47   

Milka napisał/a:
W całej Polsce panuje już moda że prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy. Dlaczego to robią ? Wolą umrzeć niż być kalekami i jeĄdzic na wózku nie znieśli by rozstania z motocyklem... Co o tym sądzicie ?

głupota i szczyt bez myslnosci

Milka napisał/a:
Czy są "dawcami" narządów ?

niektórzy tak, i to tylko i wyłacznie przez własną głupote.

Jastina 

Wysłany: 2005-12-06, 09:52   

to są jakies głupie zwyczaje....niech sobie juz jezdza na tych motorach jak muszą ale niech sie tez na nich najpierw naucza jezdzic!!!!! :niepewny: noi bez wątpienia mozna ich nazwac (min.przez te linki )samobójcami :looka: :/ I cvo oni chcą przez to udowodnic?????
Zeczywiscie
Michał napisał/a:
szczyt bez myslnosci

:]

czubek :P 
"swistu"

Wysłany: 2005-12-06, 15:26   

znam kilku kolesi co posiadają ścigacze
ale oni są normalni - żadnych linek wokół szyji, bez zbędnych popisów itd
żeby móc na tym jeĄdzić trzeba mieć bardzo dobrze poukladane w główce - niestety ja nie mam na tyle żeby móc na to wsiąść :(
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

Jastina 

Wysłany: 2005-12-06, 15:33   

czubek :P napisał/a:
żeby móc na tym jeĄdzić trzeba mieć bardzo dobrze poukladane w główce - niestety ja nie mam na tyle żeby móc na to wsiąść

ja bym na to nie wsiadła.......chociaz z moją główką jest wszystko w porzadku :P

ktos99

Wysłany: 2006-02-23, 06:09   

Milka napisał/a:
Co sądzicie o motocyklistach ? Czy są "dawcami" narządów ? A może sami jeĄdzicie...

Ponoc nie sa, bo nawet nie ma co zbierac. Ja nie jezdze, moze kiedys.

kawka 

Wysłany: 2006-02-23, 15:18   

JeĄdziłam i nie czułam się jak dawca, a może się nad tym nie zastanawiałam? Nie mam szaleństwa we krwi.

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-02-23, 15:20   

ludziom to się nudzi :( lubie motory ale bez przesady. bez żadnych linek. w te wakcje miałam okazje oglądać "brawurową" jazdę na motorze. na ulicy przed moim podwórkiem :znudzony: masakra :/

Dishman

Wysłany: 2006-11-07, 22:53   

Dawcy z nich tacy, że większość jest w zbyt ciężkim stanie, żeby wykorzystać ich organy ;)

Na pewno niechęć kierowców samochodów do motocyklistów jest w jakimś sensie usprawiedliwiona. Nikt nie lubi wpychania się między samochodami, zajeżdżania drogi, czy po prostu niebezpieczeństwa jakie powodują swoją jazdą.

MOTOR_FANATIC 

Wysłany: 2007-01-27, 20:13   

Co wy tu ludzie piszecie :mur: czy któryś z was kiedyś jechał motocyklem, był na jakimś zlocie?? Normalnie szkoda mi was :dobani:

Gamal 

Wysłany: 2007-01-27, 20:27   

Te linki to typowa miejska legenda. Wszyscy o nich słyszeli, ale nikt nie widział.

A co do motocyklistów? Kiedyś byli mi obojętni ale ostatnio coraz więcej bydła na motorach się pojawiło. Wymijają korek po chodniku, hałasują w nocy, pędzą jak szaleni po ulicach. Widać, że większość z nich nie dorosła do dziecięcego rowerku a co dopiero do motocykla.

Batman 

Wysłany: 2007-01-27, 21:07   

A co Wy wiecie o motocyklistach? :!: Wnioskuje ze kompletnie NIC :dobani:
Wypisujecie taakie bzdury :mur: Kierujecie sie stereotypami i tym co "ktos kiedys gdzies" usłyszał :mur: Przegięcie, az sie przykro robi przy czytaniu tych głupot :rozpacz:

MOTOCYKLIŚCI GÓRĄ :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
Ostatnio zmieniony przez Batman 2007-01-27, 21:08, w całości zmieniany 1 raz  

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-27, 21:13   

ooo, dzięki Tobie Batman całkowićie zmieniło sie moje spojrzenie na ten problem.... Twoje argumenty, zadziwiająco trafne, przebijają jakiekolwiek słowa krytyki pod adresem motocyklistów...

Pozwolę sobie w imieniu wszystkich motocyklistów świata złożyć Ci podziękowania za tę obronę.... :padam:
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Batman 

Wysłany: 2007-01-27, 21:24   

uwazam za glupie wypowiadanie o rzeczach o ktorych si nie ma pojecia.. :dobani:
linka na szyje..????? Jestescie chorzy??? :mur: Nie spotkalem motonity ktory by tak robil!!! a znam bardzo wielu..

[ Dodano: 2007-01-27, 21:29 ]
czubek :P napisał/a:
znam kilku kolesi co posiadają ścigacze
ale oni są normalni - żadnych linek wokół szyji, bez zbędnych popisów itd
żeby móc na tym jeĄdzić trzeba mieć bardzo dobrze poukladane w główce - niestety ja nie mam na tyle żeby móc na to wsiąść :(

No wlasnie!!! Zna ktos motocykliste jezdzacego z linka na szyji??

Jasne.. żyłka na szyje i jazda :ok: a słonce krąży wokół ziemi :ok:

MOTOR_FANATIC 

Wysłany: 2007-01-27, 21:34   

ooo witam cie Batman :zdrowko: Wiecie co piszecie o nas tu takie pierdoły a sami wcześniej w innym temacie na tym forum wybieraliscie najlepsze moto :mur: Tak to jest jak mamusia nie pozwoli na motorek to najlepiej skrytykować tych co to kochają by być cool heheheheh. A to moze jeszcze zadam forumowiczom pytanie Ile % wypadków z udziałem motocyklistów jest spowodowana z winy motocyklisty??

Ruta89

Wysłany: 2007-01-27, 22:29   

Witam całe grono forumowiczów. Nie rozumie po co pisać takie brednie "prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy" Milka skąd dowiedziałaś się że w Polsce panuje taka moda. Przyśniło ci się to czy tak cholernie nudziło ci się, że piszesz niestworzone rzeczy? Pozdrawiam motocyklistów!

lido 

Wysłany: 2007-01-27, 22:59   

Milka z kad wziełas te informacje o lince? z alpejskiej łąki? :] co wy wogóle wiecie o motocyklistach?! pozdro dla moto maniaków:)

karlos

Wysłany: 2007-01-28, 10:58   Re: Dawcy...

Milka napisał/a:

ciebie to chyba mama straszy ze jak nie odrobisz lekcji, to wsadzi cię na moto z takim kolesiem, tylko ze ty bedziesz miec tą linkę na szyi :hurra:
o jedynym przypadku linki na szyi słyszałem kilka lat temu w niemczech, mlody chłopak rzeczywiscie ją założył i zginął, i myslicie ze teraz kazdy tak robi kto posiada dwa kółka??? pomyślcie najpierw, proszę, to nie boli :luka:

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-28, 11:22   

Milka napisal to, co uslyszal, a wasze zarty sa na tyle denne, ze juz polowa lezy w smietniku, wiec zamiast dowcipkowac moglibyscie wypelnic swoje zadanie i wytlumaczyc, ze tak nie jest.

ale widocznie potraficie tylko sie posmiac.

no, ale mamy za to na forum darmowy zlot oburzonych motocyklistów.

ernest

Wysłany: 2007-01-28, 13:38   

siema batman Ruta89 MOTOR_FANATIC lido karlos i cala reszta ziomow ja wam powiem ze dzieciaki hu..ja wiecie na temat motocyklistow co mamusia zabronila moto i teraz macie pretensje do innych 90% wypadkow z udzialem motocyklistow jest spowodowanych nie przez motocyklistow tylko kierowcow tirow i osobowek ktorzy mysla ze sa guru na drodze a ktory z was jezdzil kiedys albo zna prawdziwego motocykliste a po drugie dlaczego dawcy przeciez jak zetne drzewo przy 250km/h to raczej narzadow ze mnie nie bedzie a co do linki czy zylki to zalozcie sobie na jaja a nie wiecie a gadacie durnoty tyle z mojej strony :wsciekly:

Odpowiedz do tematu