Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-12-05, 21:37 Dawcy...
Co sądzicie o motocyklistach ? Czy są "dawcami" narządów ? A może sami jeĄdzicie...
W całej Polsce panuje już moda że prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy. Dlaczego to robią ? Wolą umrzeć niż być kalekami i jeĄdzic na wózku nie znieśli by rozstania z motocyklem... Co o tym sądzicie ?
W całej Polsce panuje już moda że prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy. Dlaczego to robią ? Wolą umrzeć niż być kalekami i jeĄdzic na wózku nie znieśli by rozstania z motocyklem... Co o tym sądzicie ?
głupota i szczyt bez myslnosci
Milka napisał/a:
Czy są "dawcami" narządów ?
niektórzy tak, i to tylko i wyłacznie przez własną głupote.
to są jakies głupie zwyczaje....niech sobie juz jezdza na tych motorach jak muszą ale niech sie tez na nich najpierw naucza jezdzic!!!!! noi bez wątpienia mozna ich nazwac (min.przez te linki )samobójcami I cvo oni chcą przez to udowodnic?????
Zeczywiscie
Michał napisał/a:
szczyt bez myslnosci
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
znam kilku kolesi co posiadają ścigacze
ale oni są normalni - żadnych linek wokół szyji, bez zbędnych popisów itd
żeby móc na tym jeĄdzić trzeba mieć bardzo dobrze poukladane w główce - niestety ja nie mam na tyle żeby móc na to wsiąść
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ludziom to się nudzi lubie motory ale bez przesady. bez żadnych linek. w te wakcje miałam okazje oglądać "brawurową" jazdę na motorze. na ulicy przed moim podwórkiem masakra
_________________ All good things come to an end...
;]
Dawcy z nich tacy, że większość jest w zbyt ciężkim stanie, żeby wykorzystać ich organy
Na pewno niechęć kierowców samochodów do motocyklistów jest w jakimś sensie usprawiedliwiona. Nikt nie lubi wpychania się między samochodami, zajeżdżania drogi, czy po prostu niebezpieczeństwa jakie powodują swoją jazdą.
Te linki to typowa miejska legenda. Wszyscy o nich słyszeli, ale nikt nie widział.
A co do motocyklistów? Kiedyś byli mi obojętni ale ostatnio coraz więcej bydła na motorach się pojawiło. Wymijają korek po chodniku, hałasują w nocy, pędzą jak szaleni po ulicach. Widać, że większość z nich nie dorosła do dziecięcego rowerku a co dopiero do motocykla.
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
A co Wy wiecie o motocyklistach? Wnioskuje ze kompletnie NIC
Wypisujecie taakie bzdury Kierujecie sie stereotypami i tym co "ktos kiedys gdzies" usłyszał Przegięcie, az sie przykro robi przy czytaniu tych głupot
MOTOCYKLIŚCI GÓRĄ
_________________ motocyklista
Ostatnio zmieniony przez Batman 2007-01-27, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
ooo, dzięki Tobie Batman całkowićie zmieniło sie moje spojrzenie na ten problem.... Twoje argumenty, zadziwiająco trafne, przebijają jakiekolwiek słowa krytyki pod adresem motocyklistów...
Pozwolę sobie w imieniu wszystkich motocyklistów świata złożyć Ci podziękowania za tę obronę....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
uwazam za glupie wypowiadanie o rzeczach o ktorych si nie ma pojecia..
linka na szyje..????? Jestescie chorzy??? Nie spotkalem motonity ktory by tak robil!!! a znam bardzo wielu..
[ Dodano: 2007-01-27, 21:29 ]
czubek napisał/a:
znam kilku kolesi co posiadają ścigacze
ale oni są normalni - żadnych linek wokół szyji, bez zbędnych popisów itd
żeby móc na tym jeĄdzić trzeba mieć bardzo dobrze poukladane w główce - niestety ja nie mam na tyle żeby móc na to wsiąść
No wlasnie!!! Zna ktos motocykliste jezdzacego z linka na szyji??
Jasne.. żyłka na szyje i jazda a słonce krąży wokół ziemi
ooo witam cie Batman Wiecie co piszecie o nas tu takie pierdoły a sami wcześniej w innym temacie na tym forum wybieraliscie najlepsze moto Tak to jest jak mamusia nie pozwoli na motorek to najlepiej skrytykować tych co to kochają by być cool heheheheh. A to moze jeszcze zadam forumowiczom pytanie Ile % wypadków z udziałem motocyklistów jest spowodowana z winy motocyklisty??
Witam całe grono forumowiczów. Nie rozumie po co pisać takie brednie "prawdziwi motocykliści do kasku zakładają linki, które w czasie mocnego wypadku powodują, że ucinają im głowy" Milka skąd dowiedziałaś się że w Polsce panuje taka moda. Przyśniło ci się to czy tak cholernie nudziło ci się, że piszesz niestworzone rzeczy? Pozdrawiam motocyklistów!
Co sądzicie o motocyklistach ? Czy są "dawcami" narządów ? A może sami jeĄdzicie...
ciebie to chyba mama straszy ze jak nie odrobisz lekcji, to wsadzi cię na moto z takim kolesiem, tylko ze ty bedziesz miec tą linkę na szyi
o jedynym przypadku linki na szyi słyszałem kilka lat temu w niemczech, mlody chłopak rzeczywiscie ją założył i zginął, i myslicie ze teraz kazdy tak robi kto posiada dwa kółka??? pomyślcie najpierw, proszę, to nie boli
Milka napisal to, co uslyszal, a wasze zarty sa na tyle denne, ze juz polowa lezy w smietniku, wiec zamiast dowcipkowac moglibyscie wypelnic swoje zadanie i wytlumaczyc, ze tak nie jest.
ale widocznie potraficie tylko sie posmiac.
no, ale mamy za to na forum darmowy zlot oburzonych motocyklistów.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
siema batman Ruta89 MOTOR_FANATIC lido karlos i cala reszta ziomow ja wam powiem ze dzieciaki hu..ja wiecie na temat motocyklistow co mamusia zabronila moto i teraz macie pretensje do innych 90% wypadkow z udzialem motocyklistow jest spowodowanych nie przez motocyklistow tylko kierowcow tirow i osobowek ktorzy mysla ze sa guru na drodze a ktory z was jezdzil kiedys albo zna prawdziwego motocykliste a po drugie dlaczego dawcy przeciez jak zetne drzewo przy 250km/h to raczej narzadow ze mnie nie bedzie a co do linki czy zylki to zalozcie sobie na jaja a nie wiecie a gadacie durnoty tyle z mojej strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.