Wysłany: 2008-02-07, 23:08 czy warto naprawiac auta w autoryzowanych serwisach
no wlasnie jak sadziecie czy warto naprawiac kilkuletnie auta w autoryzowanych serwisach? czy dajac fure do naprawy w aso za wieksze pieniadze mozna miec pewnosc ze furka wyjdzie odpicowana i bedzie chodzi jak nowa czy lepiej nie bawic sie z autoryzowanymi serwisami i znalezc jakiegos zaufanego mechasa
jednak autoryzowany serwis zawsze jest lepszy tylko kaskowo wychodzi drożej no ale cóż nigdy nie ma idealnych opcji:) według mnie najlepiej jechac do aso dogadać sie co do ceny, potargować i dopiero zadecydować czy naprawiac tam auto czy nie.a jakiej firmy samochód chcesz naprawiac?
mam pare rzczy do zrobienia w swoim volvo oprócz klocków i takich typowych rzeczy doszła elektryka dlatego pomyślałem o autoryzowanym serwisie tym bardziej że podobno mają promocje tylko że nie mogę znaleźć info o niej
walter
Wysłany: 2008-02-11, 14:51
przeciez to masz na stronie volvo http://waznevolvo.pl/ Tylko ze promocja jest na s40 i v40 ktore maja powyzej 5lat chociaz jezeli masz ktorys z tych modeli to rabat jest dosyc spory i nawet sie oplaca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.