Wysłany: 2007-02-11, 22:57
do dupy .... kolana wystaja mi oknami skrzynia biegow miedzy nogami .... a glowahmm skrzywiona jak nie wiem co .... ja by mi ktos doplacil do tego auta to i tak bym nie wyjechal tym poza dom .... nie dziakuje samobujca nie jestem ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Prawa jazdy jeszcze nie mam ale... co nie co się na tym znam. Jednak nie będę się rozpisywać. Maluch... trzęsie na każdej dziurze. Jakiś plus. To chyba ten, że jak zaparuje ci tylnia szyba to bez problemu nie wstawając z siedzenia kierowcy możesz ją wytrzeć tylko odwracając się i sięgając tam ręką. Nie jest to bardzo trudne ;P
_________________ le coeur a ses raisons que la raison ne connalt...
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.