Forum Dyskusyjne :: Zwi±zki homoseksualne

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » ¦wiat polityki » Zwi±zki homoseksualne

Zwi±zki homoseksualne
Autor Wiadomo¶æ

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Do³±czy³: 20 Gru 2005
Sk±d: z domu

Wys³any: 2006-01-04, 19:29   Zwi±zki homoseksualne

Krótka pi³ka...legalizowaæ czy nie i dlaczego
Potem wyjawie swoje zdanie ;)

Na zgrupowaniu od 13 do 24 Sierpnia

Tenar 

Do³±czy³a: 21 Gru 2005
Sk±d: blably

Wys³any: 2006-01-04, 19:33   

Legalizowaæ, lecz nie pozwalaæ na adopcje.
PS: Pó¡niej napisz uzasadnienie .. teraz nie moge ;|

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-01-04, 19:38   

Legalizowaæ prawnie? W sumie jak dla mnie dopóki dwóch mê¿czyzn nie mo¿e wychowywaæ wspólnie dziecka, to wszystko jest w porz±dku - mog± sobie nawet legalizowaæ. Je¶li jednak zaczn± siê domagaæ tego prawa, to zrobi siê niebezpiecznie... Homoseksualistom zastawiam woln± rêkê, ale jednak jest pewna poprzeczka, której nawet nie powinni próbowaæ przeskoczyæ, bo mog³oby to wp³yn±æ niezdrowo na doros³e ¿ycie niczemu niewinnych dzieci...

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wys³any: 2006-01-04, 20:21   

Ja jestem przeciw, bo je¶li legalizowaæ, to legalizowaæ wszystkie, od razu trzeba by np. legalizowaæ zwi±zki z ¿elazkami czy kapciami...co z tego ¿e ¿elazko to nie cz³owiek, skoro liczy siê uczucie? ja mojego ¿elazia bardzo kocham i chcemy byæ razem, dlaczego wiêc ja i ¿elazio mamy byæ dyskryminowani?

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-01-04, 20:27   

Miodek napisa³/a:
dlaczego wiêc ja i ¿elazio mamy byæ dyskryminowani?

Bo to jest mi³o¶æ jednostronna. Pan ¯elazio (w przeciwieñstwie do cz³owieka) nie mo¿e okazywaæ uczuæ, bo jest martwy. To by³oby chyba trochê jak "materialne nekrofilstwo".
Aby zawrzeæ zwi±zek, musi byæ zgoda obu stron, a cz³owiek nie mo¿e wmawiaæ, ¿e Pan ¯elazio go kocha, bo ¯elazio nie mówi tego w³asnymi ustami... Co za g³upi przyk³ad. :P

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wys³any: 2006-01-04, 20:30   

Ale pan ¿elazio naprawde mnie kocha i ja to wiem, my jeste¶my ze sob± ju¿ bardzo d³ugo, dlaczego mamy byæ dyskryminowani z tego powodu ¿e nikt nie wierzy w nasz± mi³o¶æ :P

Tenar 

Do³±czy³a: 21 Gru 2005
Sk±d: blably

Wys³any: 2006-01-04, 20:43   

Miodek napisa³/a:
? ja mojego ¿elazia bardzo kocham i chcemy byæ razem, dlaczego wiêc ja i ¿elazio mamy byæ dyskryminowani?

Homoseksualizm nie jest jak±¶ chorob± , nie jest nienormlanym zboczeniem. Tak jak my od urodzenia jeste¶my hetero , tak niektórzy s± homo. Z jakiego powodu mamy zabraniaæ im bycia razem ?
Propos tego uczucia, z jakiej innej przyczyny chcesz wzi±¶æ ¶lub jak w³a¶nie nie z mi³o¶ci ? Dlaczego wiêc, nie pozwoliæ na to innym ?
Je¶li chodzi o przyk³ad z ¿elazkiem, moim zdaniem jest ¿a³osny.. :]

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wys³any: 2006-01-04, 20:52   

Ale ja mojego ¿elazia naprawdê kocham!
Homoseksualizm jest zboczeniem bo ze zwiazku dwoch osobnikow tej samej plci nie moze powstac nowy organizm a skoro legalizujemy jedno zboczenie to czemu reszta niby nie ma byæ równouprawniona. Trzeba by wtedy zalegalizowaæ zoofiliê, a nawet pedofiliê. Chyba nie musimy dyskutowaæ o zoofilii, ani pedofilii, ¿e to zboczenia...
A co to za roznica, ze czarne nazwiemy bialym? Albo... Gdybys nazwal kupa krzeslo, to i tak bedziesz na nim siadal, prawda? Tak samo... nawet jezeli nazwiesz zboczenie (homoseksualizm) orientacja seksualna, to niczego nie zmienia, bo to nadal jest zboczenie.

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2006-01-04, 23:43   

Miodek napisa³/a:

widac milosc to jest tylko platoniczna,bo nie wyobrazam sobie znalezielnie sposobu na sex z nim :hyhy:
Miodek napisa³/a:
Homoseksualizm jest zboczeniem

nie,nie jest
Miodek napisa³/a:
bo ze zwiazku dwoch osobnikow tej samej plci nie moze powstac nowy organizm

no i co z tego,niekiedy kobieta czy mezczyzna w zwiazku heteroseksualnym tez nie moze miec dzieci i nikt nie wini ich za to :oczami:
Miodek napisa³/a:
Trzeba by wtedy zalegalizowaæ zoofiliê, a nawet pedofiliê. Chyba nie musimy dyskutowaæ o zoofilii, ani pedofilii, ¿e to zboczenia

homoseksualnizm nie polega tylko na seksie z osobnikiem tej samiej plci,tym bardziej jesli chca brac slub-to chyba logiczne, nieprawdaz?A ty tylko bys im zagladal do sypialni. Prownywanie zoofilii do zwiazkow gejow i lesbijek to juz gruba przesada :/ zastanow sie jesczze raz co napisales.
Miodek napisa³/a:
Chyba nie musimy dyskutowaæ o zoofilii, ani pedofilii, ¿e to zboczenia...
tak,ale wlasnie probuje Ci wytlumaczyc,ze jedno nie ma nic wspolnego z drugim

[ Dodano: 2006-01-04, 23:44 ]
Miodek napisa³/a:

widac milosc to jest tylko platoniczna,bo nie wyobrazam sobie znalezielnie sposobu na sex z nim :hyhy:
Miodek napisa³/a:

nie,nie jest
Miodek napisa³/a:

no i co z tego,niekiedy kobieta czy mezczyzna w zwiazku heteroseksualnym tez nie moze miec dzieci i nikt nie wini ich za to :oczami:
Miodek napisa³/a:
Trzeba by wtedy zalegalizowaæ zoofiliê, a nawet pedofiliê. Chyba nie musimy dyskutowaæ o zoofilii, ani pedofilii, ¿e to zboczenia

homoseksualnizm nie polega tylko na seksie z osobnikiem tej samiej plci,tym bardziej jesli chca brac slub-to chyba logiczne, nieprawdaz?A ty tylko bys im zagladal do sypialni. Prownywanie zoofilii do zwiazkow gejow i lesbijek to juz gruba przesada :/ zastanow sie jesczze raz co napisales.
Miodek napisa³/a:

[ Dodano: 2006-01-04, 23:44 ]
Miodek napisa³/a:

Miodek napisa³/a:

nie,nie jest
Miodek napisa³/a:

Miodek napisa³/a:

Miodek napisa³/a:
Who's playing tricks on me?"

@Micha³ 

Do³±czy³: 11 Pa¼ 2005
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-01-05, 00:04   

tremat zamykam z przyczyn techniczych. Niech ktos za³ozy nowy temat i w tytule wpisze cz 2.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.