Nie wiem. Za mało zwiedziłam innych krajow, żebym mogła dostrzeć niepowtarzalność Polski.
Ale po głebszym zastanowieniu stwierdzam, ża za tradycję i pieczywo (nie tostowe!).
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2007-03-28, 00:57
kocham Polskę, ponieważ dostałem ją od przodków, dane mi było wychować się na jej ziemi i przeżyc wiele pięknych chwil.
Może zabrzmi to banalnie, ale gdy wracam z jakiegoś innego kraju do Polski, to czuję zapach naszej ojczyzny...zapach domu.
_________________ "Idz przez życie szydząc" Voltaire.
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-03-28, 15:21
alien2000 napisał/a:
ja kocham nasze kobiety naprawdę inni mogą nam tylko pozazdrościć
Racja
Słyszałem kiedyś taką anegdotę. Idzie 2 Polaków po londyńskiej ulicy, narzekając ciągle, że niezbyt ładne kobiety. Wtem pojawia się jedna piękne, a ci, zaskoczeni na całe gardło: 'Patrz jaka zajebista laska!', na co ona: 'Dzięki'.
Senny
Wysłany: 2007-03-28, 17:08
W tym kraju nie ma czego kochać... cenić jest co ale kochać? Neee...
A to że Kobiety to popieram. Jak patrze na panienki z ameryki to mi się na wymioty zbiera...
_________________ Nie wiem co jest prawdą na krawędzi snu...
Nie wiem co jest snem na krawędzi prawdy...
Wysłany: 2007-03-28, 23:03
Za komunikacje miejska miasta Wroclaw;
Za przepyszne piwa;
za neizla wodke;
za tanie papierosy;
za swietne uczelnie;
za pierogi/krokiety z kapusta i pieczarkami;
za zubry, bociany, zuki gnojary;
Za lany i pola
Za drzewa, lasy, parki
Za spiewajaca ptaki
Za tak pachnace powietrze
Za ulice miasta mojego
Za Maniane
Za ludzi, ktorzy tu mieszkaja i sa mi tak bliscy
Ze to, ze moge tu wracac
Za morze
Za jezyk, mimo, ze oborzeje
Za specyfike kulturową
Za jedzenie
Za osiagi polskich ludzi - naukowcow, pisarzy, filozofow, lekarzy..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.