Dobrze, że PO wygrało co lepsze nawet taksówkarze ( chociaż nigdy ich nie lubiłem głosowali za PO;)) ) Może się coś w tym kraju zmieni na lepsze- możliwe, że nie wyjadę nawet do UK:D
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 10:23
Głosowałem na PO.. Wiem, że dopiero zaczynają, ale już mi się ten styl nie podoba. Jeśli cala ich kadencja bedzie polegala na walce z Prezydentem to ja dziekuje. Podjeli bardzo dobre decyzje. Wycofanie wojsk z Iraku, wprowadzenie armii zawodowej, odblokowanie udzialu Rosji w tej organizacji gospodarczej... Ale wszystko da sie zalatwic w inny, bardziej cywilizowany sposob.
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Jeśli cala ich kadencja bedzie polegala na walce z Prezydentem to ja dziekuje
Jaka walka z prezydentem?
Bo chyba nie masz na myśli obcięcia kilku milionów złotych idących na kancelarię darmozjada?
Słusznie postapili tak samo jak słusznie zrobili likwidując kilka ministerstw i ograniczając nieco biurokrację w swoim środowisku. O to chodziło przecież.
Ps.Ja nie głosowałem za PO, ale takie posunięcia mi się podobają.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 12:31
Nie chodzi mi o to.. chodzi mi bardziej o dialog, albo raczej jego brak
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Nie chodzi mi o to.. chodzi mi bardziej o dialog, albo raczej jego brak
Żeby rozmawiać to trzeba mieć z kim. Przecież Lech Kaczyński nie ma własnego zdania - jest ono narzucone przez Jarosława. A retoryka tego pana zniżała się w ciągu ostatnich 2,5 roku do poziomu sera z Tesco.
Lechu wszystko będzie tak dla zasady wetował i tak ,więc nie wiem po co walczyć z wiatrakiem w takim przypadku. Trzeba po prostu przeżyć tą jego kadencję.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.