Ja nie mam swojego ulubionego polityka bo oni wszyscy sie nadaja Najczesciej to oni sie martwia tylko o siebie a nie o ludzi w panstwie. Dobrym przykladem jest to co sie dzieje teraz. Non-stop sie kluca kto bedzie premierem... ci chca tamtego, a drudzy go nie chca, trzeci chca kogo innego, jedna organizacja nie zgadza sie z druga, ci z drugiej chca zeby ten z pierwszej sie podal do dymisji itd. itd. (to co oni wyprawiaja to sie poprostu niemiesci w glowie) Oni wszyscy sa dobrzy wtedy kiedy chodzi o ich portfele... wiedza jak se je napelnic.
Wysłany: 2005-12-20, 16:05
Hmmm....ciężko tutaj wybrać ulubionego polityka, jako że jestem prawicowcem, to popierałem Korwina Mikke, potem byłem za Tuskiem i Borowskim, chociaż jego program jest zbyt mało liberalny jak dla mnie, ale mimo wszystko, szanuje tego gościa.
Lepper również jest dobrym politykiem, tutaj mówie o jego przemowach itd.
Najgorsi to Lech Kaczyński i Roman Giertych (który nie miał pojęcia o akcyzie na paliwo)
nie no bez rzesady.. leper to kretyn który tylko obiecuje Wogle samoobrona to banda kretynów Sami kryminalisci.. przeciez tam co 2 poseł ma "zawiasy" lub sprawe w sadzie..
No cóż o inteligencji Leppera świadczy np . startowanie na pozycje prezydenta, po wcześniejszej jego wypowiedzi, cytuję " Prezydent to największy nierób w Polsce"..
A propos głównego temtu..no cóż.. ulubionego nie mam..choć podobają mi się niektóre poglądy , jak tutaj już wspominaliście , Borowskiego. .
do tego nie potrzeba Leppera,w koncu mamy Marcinkiewicza :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
partie zbyt zwiazana z Torunskim radiem ,co nie oznacza ze kulturalna.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Żaden polityk u mnie nie zasługuje na szacunek.
W ogóle nie wiem jak takie pajace mogą rządzić Polską...?
Ten Marcinkiewicz był jeszcze jako taki, bo był "świeży" ale jak juz zaczął wyżej, bardziej wchodzić w politykę to stał się taki sam jak ta reszta bałwanów.
No a co do Leppera... zabawnie było z tymi jego tekstami, ale po tej seksaferze coś mi się nie podoba...
Oni wszyscy są tacy sami...pazerni na kasę, obojętni na Polskę.
Nasi polscy politycy..ulepszacze kraju
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Zawsze zastanawiam sie jakim cudem ludzie którzy rządzą naszym państwem to robią. Mądrzy są na tyle inteligentni, ze nie pakowali sie w takie bagno jak polityka czy cu?
Jedynego, którego lubiłam to były prezydent Aleksander Kwaśniewski.
A lubie sie pośmiać z Leppera, Giertycha i skrzeczącej Fenyszyn
_________________ ... So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only Yours ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.