Wysłany: 2007-04-16, 15:59
Musze tutaj dorzucic Senyszyn za wypowiedz dotyczaca aborcji i zmianach w konstytucji: "konstystucja powinna byc czyms stalym na czym mozna sie oprzec w razie potrzeby. Nie mozna jej zmieniac przez swoje zachcianki".
W. Pawlak, bo jest inteligentnym, kulturalnym człowiekiem i ma pomysł na politykę jaką się zajmuje (rolnictwo) ale też mądrze wypowiada się w innych sprawach.
M. Borowski, bo jest inteligentnym, kulturalnym człowiekiem i wie o co w tym wszystkim chodzi... choć ma odmienne poglądy w porównaniu do moich, myślę, że dało by się z nim dogadać.
Wysłany: 2007-06-12, 21:55
Marcinkiewicz i Ziobro. Oni z tych wszystkich sa chyba najlepsi...
Pisaliscie, że lubicie Leppera...ugh...
A i jeszcze lubie Senyszyn bo ma fajny głos lol
Po niegdysiejszej aferze z i przedwczesnym zarzutem dla "Doktora G." jego "akcje" u mnie znacznie spadły na wartości.
tango napisał/a:
A i jeszcze lubie Senyszyn bo ma fajny głos lol
...
Kolejna osoba która lubi kogoś za "fizjonomie", a nie napisze konkretów skałdających się na ulubioną sylwetke polityczną, ja moge tym samym tokiem rozumowania napisac ze lubię Jędrzeja za jego opalenizne, czy Romka za to ze wysoki i przytojny z niego chłopina.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-13, 16:11
Jan Rokita za poczucie humoru i inteligencję.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
MarcinQ
Wysłany: 2007-06-19, 00:40
Piotr Ikonowicz oczywiście
Jedyny lewicowiec, który nigdy nie sprzedał swoich ideałów. Wcześniej byli jeszcze Lipski, Kuroń, Małachowski, ale teraz nie żyją
Wysłany: 2007-08-26, 21:45
A ja lubię Donalda za rozsądek i zrównoważenie a Ziobra za to że w przeciwieństwie do większości polityków potrafi się publicznie wypowiadać i robi to inteligentnie
_________________ "Świadomość bycia unikatem to rządzenie światem,
Posługuję się tym atutem jak granatem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.