Forum Dyskusyjne :: Ulubiony polityk

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Świat polityki » Ulubiony polityk

Ulubiony polityk
Autor Wiadomość

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2007-02-27, 07:16   

ViniCator napisał/a:
Do jasnej Anielki! A czy ja mówiłem, że Tusk jest "również" chamski, bo z kontekstu cytowania przez Ciebie postu, wynika jakbym ja tak twierdził!

Tym razemto Ty mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to ,że można nie byc typowo chamskim (jak Rokita) ,a być także dobrym politykiem i jako przykład podałem Tuska.

*faris 

Wysłany: 2007-02-27, 11:53   

dipe napisał/a:
a do złych polityków napewnozaliczyć go nie mozna

Zacznijmy od tego, że na polityka to on się nie nadaje. Marionetka kierowana przez osoby bardziej inteligentne.

Ulubiony poltyk ? Nie mam takiego, parę osób mogłabym wymienić. Nie popieram żadnego do końca, aczkolwiek lubię Rokitę, Pawlaka i L. Kaczyńskiego.
Mumiiiiinki!

ViniCator 

Wysłany: 2007-02-28, 11:00   

faris napisał/a:
dipe napisał/a:
a do złych polityków napewnozaliczyć go nie mozna

Zacznijmy od tego, że na polityka to on się nie nadaje. Marionetka kierowana przez osoby bardziej inteligentne.

A na podstawie czego to wnioskujesz?

faris napisał/a:
Ulubiony poltyk ? Nie mam takiego, parę osób mogłabym wymienić. Nie popieram żadnego do końca, aczkolwiek lubię Rokitę, Pawlaka i L. Kaczyńskiego.

Pawlak i jego PSL, mam nadzieję że będzie w przyszłości alternatywą dla wsi (nie mylić z WSI) zamiast obecnej samoobrony, oczywiście w sojuszu z np. Lewicą i Demokratami czy PO. A co do samego polityka, to oprócz jego wieloletniego doświadczenia, zawsze rzucało mi się w oczy jego opanowanie, rzeczowość i spokój, dobrze się go słucha.

sledz 

Wysłany: 2007-03-03, 16:19   

Moim ulubionym politykiem jest oczywiscie Pan romek giertych i Pan andrzej p.

ViniCator 

Wysłany: 2007-03-03, 16:34   

sledz napisał/a:
Moim ulubionym politykiem jest oczywiscie Pan romek giertych i Pan andrzej p.

Znowu ktoś, kto myśli że jest zabawny... <łapie się za łeb>

arcadius 

Wysłany: 2007-03-04, 01:12   

Ludzie to tu chyba same wykształciuchy{ :) szkło kontaktowe TVN 24} na tym forum są bo ja również z obecnej sceny politycznej najbardziej cenię Jana Marie Rokite,Marka Borowskiego i naszego byłego prezydenta Kwasniewskiego>Pierwsi 2 ww są wg mnie osobami które jakieś poglądy mają i nie są z metra cięci.A ostatni wobec dnia dzisiejszego i tego co teraz się dzieje to samo ciśnie mi sie na usta"Kwachu wróć" jaki by nie był........

powrut ziemniaka

Wysłany: 2007-03-12, 10:51   

Maryla to mój ulubiony polityk maryla na prezydenta Jupi. Lubię też Bogusław Tuska z Wehrmachtu a także Bogusia który reprezentuje zwierzęta polskie

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-03-12, 13:37   

powrut ziemniaka napisał/a:
Maryla to mój ulubiony polityk maryla na prezydenta Jupi. Lubię też Bogusław Tuska z Wehrmachtu a także Bogusia który reprezentuje zwierzęta polskie

:zabanowany: :ban?:

Mareczek 
po urlopie

Wysłany: 2007-03-12, 13:59   

w polsce nie ma porzadnego polityka zarowno pis jak i po, sld nie wspomne,
lpr i samoobrona jak wyzej

politycy to zachlanne i zaklamane bydleta i powinno sie ich wszystkich bez wyjatku wywiezc na ksiezyc (choc on nie winien)

ViniCator 

Wysłany: 2007-03-12, 14:37   

Ojezu Mareczek nie zachowuj się jak statystyczny Polak który uważa, że cały sejm to barany i złodzieje. Ten stereotyp jest mocno utrwalony w społeczeństwie, bo niestety jeżeli by spojrzeć na to całościowo to tak jest, ale wierz mi jak byś się choc trochę interesował polityką to niewątpliwie byś dostrzegł tam prawdziwych polityków.

A gadka w stylu wysłałbym ich na księżyc to gadka dziecka (no może że to była taka nieudolna satyrka, bo księżyca juz dawno nie ma ^^ )

Mareczek 
po urlopie

Wysłany: 2007-03-12, 15:08   

heh slucham podaj przykladydobrego polityka wraz z osiagnieciami.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-12, 15:14   

Nie można dzielić polityków na dobrych i złych. Każdy ma swoje za uszami. Jako człowiek przyjmujący wszysto wprost powinieneś się tego nauczyć.

Mareczek 
po urlopie

Wysłany: 2007-03-12, 15:30   

dokladnie nie ma dobrych a jesli ma za uszami to jest zly
proste

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-12, 15:36   

Proste, jesteś zły i tepy bo przechodzisz na czerwonym świetle, bo zabrałeś kiedyś rodzicom reszte po zakupach, bo ściągałeś na sprawdzianach. Jesteś zły i niegodny uznania. Proste.
Bóg w takim razie też jest zły, spowodował potop, sprowadził śmierć na wielu ludzi, proste?

keczup

Wysłany: 2007-03-17, 17:48   

nie interesuje sie zbytnio polityka ale w sumie KONONOWICZ jest the best :D

Michi_Beck

Wysłany: 2007-04-11, 23:27   

Radny sejmiku województwa zachodniopomorskiego Radosław Majdan usłyszał zarzuty:

* Fotki

* News

CoreyJordison 

Wysłany: 2007-04-13, 22:38   

Ziobro. Do wszystkiego doszedł ciężką pracą. To się szanuje.

Kiyoko 
Zła natura

Wysłany: 2007-04-14, 08:03   

Lepper, bo z tych wszystkich pseudo inteligentów, którzy robią wszystko żeby nie stracić na opinii publicznej (chociaż z badań wynika, że opinia publiczna nie posiada opinii) on jeden jest świadomy swoich braków, mówi o tym otwarcie i nie często można mu po prostu zarzucić kłamstwa jak wszystkim innym. Jest szczery w tym kim jest.
A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak

waterman 

Wysłany: 2007-04-16, 14:48   

Leppera bo zawsze były jakieś czady z nim a tak ogólnie to nie mam

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-04-16, 14:50   

J.M. Rokita - wzbudza zaufanie, klarowne poglady - zbliżone do moich... ma wszelkie pozory 'uczciwego polityka' (oksymoron? xD )
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Odpowiedz do tematu