Do jasnej Anielki! A czy ja mówiłem, że Tusk jest "również" chamski, bo z kontekstu cytowania przez Ciebie postu, wynika jakbym ja tak twierdził!
Tym razemto Ty mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to ,że można nie byc typowo chamskim (jak Rokita) ,a być także dobrym politykiem i jako przykład podałem Tuska.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
*faris
Wysłany: 2007-02-27, 11:53
dipe napisał/a:
a do złych polityków napewnozaliczyć go nie mozna
Zacznijmy od tego, że na polityka to on się nie nadaje. Marionetka kierowana przez osoby bardziej inteligentne.
Ulubiony poltyk ? Nie mam takiego, parę osób mogłabym wymienić. Nie popieram żadnego do końca, aczkolwiek lubię Rokitę, Pawlaka i L. Kaczyńskiego.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Zacznijmy od tego, że na polityka to on się nie nadaje. Marionetka kierowana przez osoby bardziej inteligentne.
A na podstawie czego to wnioskujesz?
faris napisał/a:
Ulubiony poltyk ? Nie mam takiego, parę osób mogłabym wymienić. Nie popieram żadnego do końca, aczkolwiek lubię Rokitę, Pawlaka i L. Kaczyńskiego.
Pawlak i jego PSL, mam nadzieję że będzie w przyszłości alternatywą dla wsi (nie mylić z WSI) zamiast obecnej samoobrony, oczywiście w sojuszu z np. Lewicą i Demokratami czy PO. A co do samego polityka, to oprócz jego wieloletniego doświadczenia, zawsze rzucało mi się w oczy jego opanowanie, rzeczowość i spokój, dobrze się go słucha.
sledz
Wysłany: 2007-03-03, 16:19
Moim ulubionym politykiem jest oczywiscie Pan romek giertych i Pan andrzej p.
Ludzie to tu chyba same wykształciuchy{ szkło kontaktowe TVN 24} na tym forum są bo ja również z obecnej sceny politycznej najbardziej cenię Jana Marie Rokite,Marka Borowskiego i naszego byłego prezydenta Kwasniewskiego>Pierwsi 2 ww są wg mnie osobami które jakieś poglądy mają i nie są z metra cięci.A ostatni wobec dnia dzisiejszego i tego co teraz się dzieje to samo ciśnie mi sie na usta"Kwachu wróć" jaki by nie był........
Ojezu Mareczek nie zachowuj się jak statystyczny Polak który uważa, że cały sejm to barany i złodzieje. Ten stereotyp jest mocno utrwalony w społeczeństwie, bo niestety jeżeli by spojrzeć na to całościowo to tak jest, ale wierz mi jak byś się choc trochę interesował polityką to niewątpliwie byś dostrzegł tam prawdziwych polityków.
A gadka w stylu wysłałbym ich na księżyc to gadka dziecka (no może że to była taka nieudolna satyrka, bo księżyca juz dawno nie ma ^^ )
Wysłany: 2007-03-12, 15:36
Proste, jesteś zły i tepy bo przechodzisz na czerwonym świetle, bo zabrałeś kiedyś rodzicom reszte po zakupach, bo ściągałeś na sprawdzianach. Jesteś zły i niegodny uznania. Proste.
Bóg w takim razie też jest zły, spowodował potop, sprowadził śmierć na wielu ludzi, proste?
Wysłany: 2007-04-14, 08:03
Lepper, bo z tych wszystkich pseudo inteligentów, którzy robią wszystko żeby nie stracić na opinii publicznej (chociaż z badań wynika, że opinia publiczna nie posiada opinii) on jeden jest świadomy swoich braków, mówi o tym otwarcie i nie często można mu po prostu zarzucić kłamstwa jak wszystkim innym. Jest szczery w tym kim jest.
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
J.M. Rokita - wzbudza zaufanie, klarowne poglady - zbliżone do moich... ma wszelkie pozory 'uczciwego polityka' (oksymoron? xD )
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.