Jedyny polityk kórego naprawde lubie to Marcinkiewicz. Ale i tak najlepszy jest Lepper czasem z jego wystąpień można paśc ze śmiechu, w ogóle mamy wspaniałych polityków, takiego dziwnego,głupiego i śmiesznego rządu z pewnością nie ma niegdzie indziej
Jedyny polityk kórego naprawde lubie to Marcinkiewicz. Ale i tak najlepszy jest Lepper czasem z jego wystąpień można paśc ze śmiechu, w ogóle mamy wspaniałych polityków, takiego dziwnego,głupiego i śmiesznego rządu z pewnością nie ma niegdzie indziej
Marcinkiewicz jest tylko produktem speców od public relations, wszystkie te jes, jes, jes czy puszczanie swoich dzwonków z komórki pod pomikiem Chopina, niebyły naturalnymi zachowaniami tego polityka. Zresztą wystarczy spojrzeć teraz gdzie jego miejsce,został zdjęty w odpowiednim momęcie dla kaczystów, a poźniej ten cały cyrk z szukaniem pracy dla niego (ani bank centalny, ani Warszawa) były konieczne, ponieważ spora jednak częśc rodaków dała się omamic jago wykreowanym wizerunkiem, a że stanowił zagrożenie dla kaczyńskich (mógł i własciwie może dalej założyć swoją własną formację) to trzeba było mu znaleść gdzieś miejsce..
A co do Leppera i śmiesznego rządu, to mi wcale nie do śmiechu... zwłaszcza gdy weźmie się do ręki zagraniczną gazetę...
Borowski, Tusk - ich chyba najbardziej. Rokita jeszcze ale jego nastawieni do niektórych spra mnie poraża. gadane ma przynajmniej. Jak był u Wojewódzkiego to myslałam że padne. Niełży gostek
a najlepiej to pośmiac sie z Leppera. większego.......(wstaw to co ci pasuje) nie widziałam ani nie słyszałam. Co on tam w ogóle robi???
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Raczej nie przepadam za politykami Pis-u, ale już Cymańskiego bardziej trawię niż takiego Edgara (pozdro Włoszczowa Na pewno jest bardziej naturalny, niż wspomniany przezemnie Marcinkiewicz-produkt ludzi od Public Relations
Nie lubie polityków ale jeśli już mam wybierać to Tusk. Z Leppera czasami idzie sie pośmiać
popieram Cie w 100 procentach.
Z Leppera idzie czasem boki zrywac
Jesus, załóżcie sobie topic największe błazny w polityce, bo to jest dział o ulubionym polityku, a jeśli waszym ulubieńcem jest Lepper to gratulacje...
Na Wiejskiej, tylko wredni są na szczycie łańcucha, można być dobrym i wrednym politykiem, ba nawet to jest wskazane.
Ale co do chamów (bo takich w naszej polityce zatrzęsienie) to nie powinno być żadnych ulg, takich należałoby metaforycznie "odstrzelić"
Ja osobiście uwielbiam słuchać krytyki senatora Niesiołowskiego, wprawdzie jego słowa balansują na granicy chamstwa, to cudownie trafiają do odbiorcy, zwłaszcze że są skierowane w stronę obozu rządzących, którzy nie świecą przykładem...
nie wiem czy zauwazyliscie, ze jedynym politykiem ktory prawie w 100% dopelnia swoich obietnic jest Andrzej Lepper... nie obchodzi go czy przez to wywala go z rzadu, jak cos obieca to to robi... fakt ze czasem (dosc czesto) jego zachowania sa wiesniackie, ale przynajmniej mowi prawde.. a ulubionego nie mam...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
nie wiem czy zauwazyliscie, ze jedynym politykiem ktory prawie w 100% dopelnia swoich obietnic jest Andrzej Lepper... nie obchodzi go czy przez to wywala go z rzadu, jak cos obieca to to robi... fakt ze czasem (dosc czesto) jego zachowania sa wiesniackie, ale przynajmniej mowi prawde
działanie populizmu zatacza coraz szersze kręgi...
_________________ Visca el Barça y Visca el Catalonya
a Wiejskiej, tylko wredni są na szczycie łańcucha, można być dobrym i wrednym politykiem, ba nawet to jest wskazane.
Ale co do chamów (bo takich w naszej polityce zatrzęsienie) to nie powinno być żadnych ulg, takich należałoby metaforycznie "odstrzelić"
Ja osobiście uwielbiam słuchać krytyki senatora Niesiołowskiego, wprawdzie jego słowa balansują na granicy chamstwa, to cudownie trafiają do odbiorcy, zwłaszcze że są skierowane w stronę obozu rządzących, którzy nie świecą przykładem...
Taaak?
A dla mnie zajebistym politykiem i napewno nie wredną osobą jest Marek Borowski.
Można? Można.
Uważam ,że Donald Tusk również nie jest chamski a do złych polityków napewnozaliczyć go nie mozna (no może troszke rozmemłany jest).
Można? Można.
Rokita jest przede wszystkim indywidualistą ,który woli wyjśc z tłumu niż pracować dla dobra ogółu dłuższy czas (chociaż w PO akurat można się wkurzyć).
Jest miły jak coś chce ,ale wredny jak się przyczepi potrafi być niesamowicie.
Nie trzeba byc chamskim by krytykować. I tej cechy mi u pana Rokity brakuje.
Niesiołowski. oczywiście poglądy jak dla mnie niezbyt dobre - ale faktycznie mówić Setefan potrafi jak najbardziej (chodzi mi bardziej o styl wypowiedzi i ripostowanie aniżeli fakt ,że bywa rownież chamski).
lenka napisał/a:
nie wiem czy zauwazyliscie, ze jedynym politykiem ktory prawie w 100% dopelnia swoich obietnic jest Andrzej Lepper... nie obchodzi go czy przez to wywala go z rzadu, jak cos obieca to to robi... fakt ze czasem (dosc czesto) jego zachowania sa wiesniackie, ale przynajmniej mowi prawde.. a ulubionego nie mam...
Lepper obiecywał już wszystko - poparcie wśród rolników dla tego pana jest wiadomo jak "wysokie", co o czymś świadczy. Edrju za wszelką cenę chce pokazać jaki on to nie jest zajebisty - z jednej strony jest w rządzie i jak się coś uda to jego zasługa ,z drugiej jak coś nie wyjdzie (z jego winy) to jest to 'zasługa' pani Gilowskiej.
Zagrania pod pobliczkę tego kryminalisty już znamy i dziękujemy. Powinnien w więzieniu siedzieć na być wicepremierem.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Taaak?
A dla mnie zajebistym politykiem i napewno nie wredną osobą jest Marek Borowski.
Można? Można.
Żeś się uparł... nie zrozumiałeś mnie, mówiąc wrednym mam namyśli w polityce dosadność, celność ostrych ripost, twardą postawę, zauważanie i wypominane wszystkich potknięć konkurencji (nawet przesada), może słowo "wredność" trochę jest źle przezemnie użyte, ale chyba zrozumniałeś co "miałem na myśli"
dipe napisał/a:
Uważam ,że Donald Tusk również nie jest chamski a do złych polityków napewnozaliczyć go nie mozna (no może troszke rozmemłany jest).
Można? Można.
Do jasnej Anielki! A czy ja mówiłem, że Tusk jest "również" chamski, bo z kontekstu cytowania przez Ciebie postu, wynika jakbym ja tak twierdził!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.