Wiek: 16 Dołączyła: 29 Mar 2008 Posty: 3 Skąd: z arystokracji oD
Wysłany: 2008-03-29, 16:34 ...
jak wiadomo polityk też człowiek no, ale żeby go zaraz za jakiś autorytet stawiać to nie, dziękuję bardzo. bo wszyscy musielibyśmy sie zacząć kłócić, brać łapówki i ingerować w jakieś sexafery xD ale oczywiście istnieją wyjątki. wnikać w tę kwestię nie będę.
Lipers
Wysłany: 2008-03-29, 18:53
hmm myślę, że wszyscy są " po jednych pieniądzach " Kaczyński wiele nie zrobił, ale myślę, że i tak rządził lepiej niż Tusk...
Wysłany: 2008-04-12, 12:49
wszyscy politycy to banda debili. nie potrafie wybrac tego, ktorego najbardziej szanuje bo i za co? jednak istnieje osoba, ktorej pomysly na to, jak zmienic swiat doprowadzaja mnie do lez (ze smiechu oczywiscie). Jest to szanowna pani Barbara Sowinska i jej afera z gejowska torebka teletubisia albo niedawny superpomysl o zakazaniu seksu przed 18-stka...
zal
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Ostatnio zmieniony przez cameron 2008-04-12, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-19, 09:04
Majalena napisał/a:
co wy chcecie od Tuska, dobry, uczciwy iwyksztaucony człowiek, chce dla nas jak najlepiej
Ja powiem tak. Tuska nigdy nie lubiłem i nie będę lubić. Ale Jarosława moim zdaniem łącznie z tym nieukiem Ziobrą trzeba było usunąć. Ja nie mówie, że nie zrobili niczego dobrego, bo to by było krzywdzące dla każdego rządu nawet najgorszego. Głosowałem na PO by PIS nie miało nadal władzy. Był chaos i nie pamiętam kiedy było takie niezadowolenie, że dużo osób aż tak przeklina. Natomiast Tuskowi można zarzucić jedno zapewne, że się trochę obija. Choć z drugiej stron im więcej państwo tworzy ustaw tym gorzej dla obywateli.
Lech Wałęsa mimo, że wokół niego opinia publiczna i nie tylko gromadziła wiele hałasu, szanuję go za Solidarność i za to że nie jestem w Polsce takiej jak przez 89 rokiem. I mam gdzieś czy był działaczem SB czy też nie.
_________________ "Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej"
Wysłany: 2008-08-06, 14:31
Politycy to ku**y rzecz w tym aby wybrac najmniejszą ku**e taki jest mój stosunek do polityków ale jeśli mam już wybierac tego według mnie najlepszego to:
Radek Sikorski za całokształt a przedewszystkim postawe w latach swojej młodoście ;p
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.