Zbigniew Ziobro
Lubię jego konferencje , jest bardzo elokwentny Poza tym lubię jego samego
Jacek Kurski - za cięty język, poczucie humoru i wieczny uśmiech na twarzy
Jan Rokita - za uczciwość i trafne nieraz uwagi, poczucie humoru i inteligencję
Tadeusz Cymański - poczucie humoru
Zyta Gilowska - sympatyczna babka, zna się na tym co robi
i
rzecznik Samoobrony niejaki Mateusz Piskorski nieźle wyćwiczony w sztuce pr-u, potrafi gestykulować i ładnie składać ręce, poza tym widać że cwaniak : P
A ja już go nie lubię. Fajny był z niego wieśniak, ale ostatnio przegiął. Maniak seksualny!
_________________ "Should I stay or should I go?"
daria33
Wysłany: 2007-11-17, 17:12
Jeśli chodzi o polityków to większośc z nich jest tylko zwykłą szarą masą, bez wyróżniających się postaci.
Super osobowością jest Lepper, przykład "from 0 to Hero".
To że na niego tylu ludzi tutaj najeżdża jest tylko dowodem jego popularności.
To ze jego poglądy tak dziwnie wyglądają oznacza tylko tyle że potrafi dobrze grać. Niestety gdyby wygrał jakies wybory to nc by nie potrafił sensownego zrobić.
Drugim politykiem którego cenię i który powinien nabyć umiejętności leppera jest Korwin-Mikke. Ma on fajne poglądy i tylko Ci którzy sa nierobami tak na prawdę boją się tego co by w kraju zrobił. Z modych ludzi nie znam nikogo kto chce płacić abonament telewizyjny za prywatną TVP albo ZUS z którego nigdy nie dostaniemy emerytury... a to tylko kilka punktów ze szczegółowego programu
O czym w y mówicie !!! Lepper fajny polityk??? ten skorumpowany wsiak którego mają tek szacoany jest na 10 mln złotych. Dodaje że przed tym jak założył samoobrone maił długi...
Ziobro? może owszem ma fajne konferencje prasowe ale na tych konferencjach oskarża ludzi bez wyroku w normalnym kraju za takie coś zostałby zdymisjonowany!!!
_________________ ,,Posłuchaj z czym nas kojarzą: z gadaniem bzdur i trawką- tak naprawdę ze straconą generacją...."
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 10:20
Najlepszy polityk dla mnie to Pan Dutkiewicz z Wrocławia. Zadne polskie miasto sie tak szybko nie rozwija. Zaden polityk nie ma takiego poparcia...
Szanuję też bardzo Marka Borowskiego i Jana Rokitę. Bardzo marzy ludzie...
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Temat dosyć dziwny...
No ale Szanowny Pan Arkadiusz Czartoryski(PiS) szedł z mojego okręgu i zdobył mojej poparcie, jak i większoci mieszkańców...gratuluje Mu:)...
_________________ Wszystkie kwiatki nieba dla ciebie Ryśku:)...'
Ostatnio zmieniony przez Awanturnik 2007-12-06, 15:36, w całości zmieniany 2 razy
jesli chodzi o polityków to wszyscy inteligentni i ci którzy robią dobre rzeczy dla polski i polaków.. np pan schetyna nie świeci inteligencją... http://schetyna.wita.sie.....moch.patrz.pl/ hehehe
kp1304
Wysłany: 2008-03-09, 09:28
nie mam i nie chce miec . dobrze sie zapowiadal marcinkiewicz ale potem ................ nie bede sie wypowiadał !!! mógł byc naprawde dobrym politykiem !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.