Człowiek którego nie trawie niejaki Urban w swojej gzecie napisał ze wybierajac miedzy dżuma a aids wybiera to drugie w postaci Tuska ... ja mysle ze ci nasi prezydenci czego jak czego ale za wielkiej władzy nie maja wiec głosujmy przynajmniej na wygład ... a lepiej wyglada Tusk
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
deela ... fakt słyszałem o zmainach w konstytucji ... ale słyszałem takze ze drogi maja naprawiac , ze dzieci di bocian przynosi malo tego w tym kraju ma byc o wiele lepiej jak juz wybierzemy ktoregos z panow o obaj chca nam kraj naprawiac wiesz w tym kraju jest naprawde daleka droga od zakladania do wykonania ... nie wierze ze ktorys z nich bedzie mial chocby w polowie taki autorytet oraz wladze jak chocby kiedys J.Piłsudski ktoremu to gwarantowala władze zmiana w konstytucji ktora sam wprowadzil tak czy siak mimo ze syrasznie po poryte (to co napisałem ) wyglad to jedyne na co mozna głosowac bo niczego wiecej w nich nie widze oprocz frazy ... Kaczor Donald
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Wysłany: 2005-12-20, 16:10
Moim zdaniem był to głos zmarnowany
Dziś odgórne ceny książek, jutro żywności - PZPR powraca! Korwin-Mikke mówi co to jest demokracja. Mianowicie: dwóch żuli spod sklepu ma więcej głosów niż ty. To oczywista prawda. Według sondaży przedwyborczych, w grupach społecznych, Kaczyński wygrywa tylko wśród rolników i robotników – to właśnie oni nam wybrali władze. Tym samym ludziom jakby powiedzieć, że przywrócimy komunizm, to wygramy wybory.
Komunizm żyje nadal. Z czym by Kaczyński nie walczył, – co tak doniośle zapowiada – zwalczy to tylko fizyczne. W ludziach wytępiono wartości – tego nie da się od razu zmienić - a wolność bez wartości oznaczała by wojnę domową. Ten naród potrafi żyć tylko w socjalizmie. Z resztą Kaczyński przez swoją solidarność społeczną dąży do komunizmu. To właśnie tego chcą ludzie. Czy się stoi, czy się leży, 2 000 się należy.
Co ludzie sądzą o Samoobronie? Jak sobie wyobrażają jej rządy? Te wizje zostały właśnie wcielone w życie. PiS różnie się od Samoobrony tylko i wyłącznie większą poprawnością polityczną. Chciałbym z tego miejsca zaapelować do PO. Omal wam się nie udało wreszcie zrobić coś z Polską. Nie zrujnujcie tego! Nie wchodˇcie w koalicję z Prawem i Socjalizmem bo pójdziecie na dno. To od was zależy, czy wy wygracie wybory za 4 lata, czy Samoobrona. Przecierpię te cztery lata rządów koalicji PiS-Samoobrona-PSL, ale w nadziei i oczekiwaniu na was.
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.