Forum Dyskusyjne :: Teletubisie

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Świat polityki » Teletubisie

Teletubisie
Autor Wiadomość

Igloo 
Donnie Darko Fan

Wysłany: 2007-06-23, 11:40   

noo... tym zdaniem wybiegałem trochę dalej niż na forum :)

nieosiągalna21 

Wysłany: 2007-06-26, 16:42   

Igloo napisał/a:
Kompletna kompromitacja. A my sami się do niej przyczyniami wchodząc w dyskusje na takie tematy...

Igloo nie prawda! Milczenie jest zgodą (aprobatą)... dlatego krzyczymy, że mamy rząd debili, a nie fachowców... :cisza:
Ostatnio zmieniony przez nieosiągalna21 2007-06-26, 16:44, w całości zmieniany 1 raz  

madziutka39 

Wysłany: 2007-07-04, 13:57   

z Polski śmieje sie caly świat wymyślaja jakies glupoty zeby bylo o czym pogadac nie mieli już do czego sie przyczepic to na ofiare wybrali teletubisie ja uwazam ze ta bajka jest glupia ale dla malych dzieci dobra przynajmniej nie uczy dzieci jak zabijac itp itd a moj maly brat cioteczny tez ma torebke to kurde on tez jest gejem ? hahahahahah smiech ;p

Dio 

Wysłany: 2007-07-05, 16:59   

Państwo mogłoby się rozsypać od środka, a jedyną rzeczą, którą przejmowałby się rząd byłoby tępienie homoseksualizmu.
Być może ta pani ma za dużo wolnego czasu. Albo jakiś uraz z dzieciństwa? Czyżby ktoś straszył ją homoseksualnymi, bajkowymi stworami, zamiast Babą Jagą?
Widać ci, którzy rządzą wiedzą doskonale co zrobić, żeby ośmieszyć nasz kraj jeszcze bardziej na arenie światowej.
Reklama bajki doskonała.
Swoją drogą, to kilkuletnie dziecko z całą pewnością będzie zastanawiało się nad płcią tego niebieskiego, a potem dojdzie do całkiem logicznego wniosku, że to chłopczyk, że nosi torebkę i że tak trzeba.
No żaaal, żal ogarnia jak się słyszy takie rzeczy.

karda90 

Wysłany: 2007-07-06, 11:50   

mi jest po prostu żal naszych przodkow ktorzy walczyli o nasza Polska a ta teraz strasznie sie osmiesza..
nie przesadzajmy nawet mi na mysl nie pszyszlo ze ten teletubis to niby homoseksualista a co dopiero to 2 lub 3 letnie dziecko (bo wlasnie dla takich ta bajka jest przeznaczona)
ciekawe jaka bajka bedzie nastepna...moze smerfy?? przeciez tak nie wypada zeby bylo pełno smerfow i tylko jedna smerfetka :zglupkiem:
tabaluga tez wypatrza dziecia umysl bo lata nad ta kraina bez majtek
LUDZIE jak bysmy chcieli to w kazdej bajce cos znajdziemy

xol 

Wysłany: 2007-07-08, 10:25   Posukuje dzwiękuw teletubisi

witam jestem 1 raz na tym forum mam pytanie cy ktoś z was wie może gdzie znajdę odgłosy teletubisi takie jak przywitanie i tym podobne jak ktoś zna stronek to proszę o link z góry dziękuje potrzebne mi takie dźwięki jak z oryginalnej bajki bo potrzebuje zamierzam techno onich

Medica91
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-09, 10:58   Psychoza?

Teletubisie tak jak inne bajki są przeznaczone dla różnego przedziału wiekowego ta akurat bajka to przedział do lat 5 ! czy myślicie iż dziecko w wieku pięciu lat wie co to homoseksualizm... boże do każdej bajki można się przyczepić, do każdego filmu i tu nie warto pytać co się sądzi na temat teletubisi czy jakiejkolwiek innej bajki tylko zastanowić się ku czemu jest wywołane to całe zamieszanie co w tym czasie się działo i co teletubisie miały przyćmić opinii publicznej.

Pozdrawiam

Legion 

Wysłany: 2007-07-09, 15:24   

Witamy w Polsce:)

Mam brata w wieku lat 3 obecnie...opiekując się nim,wielokrotnie oglądałem rozmaite bajki min. Teletubisie...
Ja mam 23 lata...jestem dorosłym człowiekiem i wierzcie mi,przez myśl mi nie przeszło,że Tinky Winky może mieć jakiekolwiek problemy z własną seksualnością...
Toż to bajka dla dzieci a nie manifest mniejszości seksualnych na świecie.
Co z Bolkiem,Lolkiem i Tolą?...wesoły trójkącik:)
Mamusia Muminka - nigdy nie rozstaje się z torebką...tirówka jak nic.
Tatuś Muminka nie zdejmujący nigdy kapelusza...fetyszysta,ekshibicjonista...dewiant.
Smurfetka...ta musi mieć kondycję.

Na siłę doszukamy się obscenicznych scen i wątpliwych postaci wszędzie...
A może ( tu przepraszam urażonych) szczęśliwy pierwszokomunista ze zdjęcia też trzyma świecę z uśmiechem...bo tak naprawdę jest chory i nie może się doczekać momentu,gdy wsadzi sobie tą świecę w d**ę.
Toż to paranoja!

F@nta 

Wysłany: 2007-07-11, 20:32   

i jeszcze ta czerwona torebka......

edric 

Wysłany: 2007-07-13, 10:54   

moim zdaniem teletubisie naprawde sa pelne podtekstow seksulanych, po necie (zdaje sie ze na youtube) krążą różne fragmenty z tego programu. polecam je pooglądać.

Lemn 

Wysłany: 2007-07-17, 13:53   

TO juz jest przesada .Bajka ma pewne tresci uznawane za nie kulturalne ale skąd 3 letniemu dziecku moze cos takiego przyjsc na myśl .Jest to zwykla prowokacja .

prawie 

Wysłany: 2007-08-12, 19:07   

nie no,bzdura kompletna, nie rozumiem jak moga nami rzadzic ludzie tego pokroju.

Odpowiedz do tematu