Co sądzicie o polskiej polityce zagranicznej Ze mnie nie jest żaden politolog,ale robienie sobie wrogów z sąsiadów sie już źle skończyło.A tym razem w razie czego na "przyjaciela" nie poczekamy z zachodniej europy ale aż zza oceanu
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Wysłany: 2008-08-05, 08:43
no wiadomo że wśród sąsiadów lepiej miec przyjaciół niż wrogów ale, niestety nasi najmocniejsi sąsiedzi (Niemcy i Rosja) nigdy nie traktowali nas poważnie i tak jest do dziś, dlatego nic na siłe i nie możemy im ustępowac, a musimy zadbac o nasze interesy a nie ich.
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.