przeczytałam
dobrze prawisz, ale trochę utopijnie to brzmi. Właśnie nasza "większość społeczeństwa" nie może nic zrobić- paranoja. Ja krzyczę i nie przestanę, że w Polsce dzieje się źle, ale inni cichną... burza na morzu ustaje.. społeczeństwo przyzwyczaja się nawet do "cieczki"
[ Dodano: 2007-06-22, 22:56 ]
gotuj z kuroniem napisał/a:
podziwiam ze kobieta korzysta z linuxa
poczułam się przez moment jak jakiś inni gatunek.....
Ostatnio zmieniony przez nieosiągalna21 2007-06-22, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
nie mogę.... ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić.. Mając linuxa pół roku zaczynam uważać ze ten system jest lepszy od windowsa. , ale ma pewne minusy jeszcze niestety...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.