wiecie kiedy grałem jeszcze w pilke w tym naszym klubie mielismy bramkarza ktróry kiedy akcja przenosiła sie pod nasza bramke krzyczał ... zdrowas Mario zeby nie strzelił !!!!!... postawa dosyc nietypowa jak na bramkarza ale ja go teraz rozumiem bo ...Zdrowaś Mario żeby tylko gorzej nie było juz dam sobie spokój nie musi byc lepiej niech gorzej nie bedzie i tego ztcze sobie ,wam jak i tobie Kaczor
ps. może dałoby rade zlegazliowac małe "co-nie-co" ?? byłbym wdzieczny
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Gratulacje dla pana Kaczyńskiego!
Wygrał kandydat taki ,bo inny po prostu nie mógł.
Każdy kto przygląda się politycxe od jakiegoś czasu, analizuje pewne sytuacje , ma spora wyobraĄnie wiedział ,ze prezydentem rzeczypospolitej powinnien zostać Lech Kaczyński.
Gratulacje!!
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Moim zdaniem prezydent powinien być wybierany na dłużej niz 5 lat po nieważ przez te 5 lat on nie zdarzy nic zrobić bo ciagle ma jakieś konferencje wywiady ciągle wybuchaja skandale w sejmie, on poprostu nie ma czasu żeby cos zmienic
*^* NAtaLKa*^*16 wg mnie prezydent wogole nie jest potrzebny heh no ale jesli juz jest to zgadzam sie z toba ze prezydent to raczej nic nie zmienia.. jak juz to jest jeszcze gorzej..
Jednym słowem MASAKRA!!!!!!!!ten człowiek nie ma nawet charyzmy!! jak sie dowiedziałam ze kaczor wygrał to nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać!!!
MaSaKrA
_________________ All good things come to an end...
;]
Tez nie jestem za Kaczynskim no ale trudno........ nasz kraj juz sie powinien przyzwyczaic do porazek
[ Dodano: 2005-12-06, 10:25 ]
A z drugiej strony to Kwasniewski tez teraz pokazał różki zaczał sie bawic w rycerza i wybawiac z opresji swioich "giermków" ostatnio przeczytałam w Angorze ze to za ten obraz Kossaka ,który dostał na urodzinki od swoich wspaniałych przyjacól noi teraz biedectwo musi zrobic rewanz
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.