no niestety po naszym kraju niewiele mozna sie spodziewac i to mnie smuci troche no ale coz takie zycie
był czas przywyknąć
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Moim zdaniem prezydent powinien być wybierany na dłużej niz 5 lat po nieważ przez te 5 lat on nie zdarzy nic zrobić bo ciagle ma jakieś konferencje wywiady ciągle wybuchaja skandale w sejmie, on poprostu nie ma czasu żeby cos zmienic
uwierz mi,Kaczynski juz sie postara ,zeby jego prezydentura trwala dluzej niz piec lat :lol: Ponadto,zrobi tyle wraz ze swoim rzadem,ze prawdopodobnie Polska zacznie przypominac kraje 3 Swiata.Zreszta juz przypomina.
drobiczek napisał/a:
ten człowiek nie ma nawet charyzmy!! jak sie dowiedziałam ze kaczor wygrał to nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać!!!
owszem ma chryzme,az zanadto.ja sie smialam,z glupoty wyborcow...
Zydu napisał/a:
toksik napisał/a:
ale to takie smutne jest ze my tak zabardzo to na arenie swiatowej wlasnego zdania nie mamy
nic dziwnego pipowaty rzad i twarze niewyjsciowe ja sie nie dziwie
nic dodac nic ujac Zydu :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Swiętoszko, kiedy czytam twoje posty, to dochodze do wniosku że twój podpis mówi prawde, masz absolutną racje!
dziekuje :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.