Marsze i petycje protestujacych uczniow, to moze malo dla Romka, ale dzisiaj w Warszawie 11 tysięcy nauczycieli protestowało i to już powinno dać mu coś do myslenia.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-03-17, 21:16
Magda napisał/a:
anita14 napisał/a:
Dzięki KOCHANEMU/inaczej/ naszemu ministrowi, we wrzesniu ludzie z podstawówek i gimnazjów[tu o mnie] powitają się w mundurkach
STRASZNE!
piszesz jakbyś conajmniej miała tańczyć makarene na golasa na wielkim koncercie jako support.
Jakbym miala tanczyc makarene na golasa?????? sorki ale nic nie rozumiesz, moze tobie podobalaby sie perspektywa chodzenia do szkoły w beznadziejnych monotonnych mundurkach....., ja jakos z tego powodu nie bede swietowac....... :/:/ Pozdrawiam
Wysłany: 2007-03-17, 22:08
wiesz ja lubie podazac za moda, lubie ladnie wygladac... a tu klapa jaka mam pewnosc ze mundurek bedzie dobrze na mnie lezal, bede dobrze w nim wygladac???
może jednak nie będzie tak źle, u mnie wprawdzie nie będzie mundurków (a nawet jeśli to nie będzie mnie już tam), ale wprowadzona została ustawa do statutu szkoły "o stonowanym i przyzwoitym ubiorze" tzn. ubrania muszą być w kolorach szarych, burych i ciemnych, rozjaśnione ewentualnym beżem. I co zrobić kiedy ja nie przepadam za ciemnymi ubraniami? Musiałam zmienić całą garderobę, mundurki, bądź co bądź, są miom zdaniem lepsze, to wcale nie znaczy, że nie można w nim dobrze wyglądać
ale wprowadzona została ustawa do statutu szkoły "o stonowanym i przyzwoitym ubiorze" tzn. ubrania muszą być w kolorach szarych, burych i ciemnych, rozjaśnione ewentualnym beżem.
o.O u nas też trzeba się przyzwoicie ubierać ale nic o kolorach ubrań nie było
Cytat:
wiesz ja lubie podazac za moda, lubie ladnie wygladac... a tu klapa jaka mam pewnosc ze mundurek bedzie dobrze na mnie lezal, bede dobrze w nim wygladac???
poza szkołą nie będziesz musiała nosić mundurka a mundurek będzie szyty na miarę wiec ci dopasują
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
ale macie problemy - mundurki..... minister ma duzo gorsze pomysly... ta cala amnestja tez jest do du*y... moj facet nie zdal z matmy matury - przez amnestie nie mogl zdawac poprawki - na studia sie nie dostal, mial zalatwiona prace tylko matura byla mu potrzebna - bedzie zdawac w tym roku jeszcze raz...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
co tam minister! czadu to daje wiceminister orzechowski. to dopiero homofob paranoik.
kaja475
Wysłany: 2007-03-20, 13:43
ja nie wyobrazam sobie siebie w mundurku <lol2>
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
Mundurki to akurat najmniejszy problem.
Ja tam popieram ten pomysł - oczywiście mając na względzie normalne rozwiązania finansowe w tej kwestii.
Normalnie by przynajmniej szkoły (z pozoru) wygladały. Prosto, elegancko.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Mundurki...fajna rzecz, chociaż raz Pan Minister wpadł na genialny pomysł(jeden na milion xD). Z reguły mu to nie wychodzi. Kurczeeee biedaczek, powinien wziąść się za siebie...albo poszukać sobie zajęcia, które dałoby mu pełną satysfakcję. Uuuuh, ciekawe co by wybrał !
Nie martwcie się tymi mundurkami. Nie bedzie tak źle. W rządzie jest taki burdel, że jeszcze kilka afer i zdymisjonuje sie większość polityków i rząd padnie, więc ustawa o mundurkach pójdzie w zapomnienie.
Mnie mundurki nie dotycza, bo za rok sama będę jako nauczycielka pracować. Chyba,że wymyślą mundurek dla nauczycieli. Jak narazie to słyszałam o garsonkach:) Mam nadzieje, ze nie bedzie przymusu noszenia habitów przez nauczycieli, bo tego nie zniosę....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.