Forum Dyskusyjne :: Minister Edukacji :)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Świat polityki » Minister Edukacji :)

Minister Edukacji :)
Autor Wiadomość

keczup

Wysłany: 2007-03-17, 17:47   

tego typa nic nie pobije.... oby tylko nie wprowadzil tych smierdzacych mundurkow :/ Wogle kto go wybral na tak odpowiedzialna funkcje ?

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-03-17, 20:01   

anita14 napisał/a:
Dzięki KOCHANEMU/inaczej/ naszemu ministrowi, we wrzesniu ludzie z podstawówek i gimnazjów[tu o mnie] powitają się w mundurkach :(
STRASZNE! :szok:

piszesz jakbyś conajmniej miała tańczyć makarene na golasa na wielkim koncercie jako support.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-17, 20:44   

Marsze i petycje protestujacych uczniow, to moze malo dla Romka, ale dzisiaj w Warszawie 11 tysięcy nauczycieli protestowało i to już powinno dać mu coś do myslenia.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-03-17, 21:11   

Cytat:
dzisiaj w Warszawie 11 tysięcy nauczycieli protestowało

moja nauczycielka chemii tam była :P

anita14 napisał/a:
Dzięki KOCHANEMU/inaczej/ naszemu ministrowi, we wrzesniu ludzie z podstawówek i gimnazjów[tu o mnie] powitają się w mundurkach :(

keczup napisał/a:
tego typa nic nie pobije.... oby tylko nie wprowadzil tych smierdzacych mundurkow :/

nie wiem czy wiecie, ale to wy sami wybierzecie jakie mundurki będziecie nosic

niby mnie to nie dotyczy bo w liceach nie będzie to uważam że to jest jeden z nielicznych mądrych pomysłów

a podanie składam do klasy gdzie mundurki są nawet i bez Giertycha i mam nadzieję że się tam dostanę

anita14 

Wysłany: 2007-03-17, 21:16   

Magda napisał/a:
anita14 napisał/a:
STRASZNE! :szok:

piszesz jakbyś conajmniej miała tańczyć makarene na golasa na wielkim koncercie jako support.

Jakbym miala tanczyc makarene na golasa?????? sorki ale nic nie rozumiesz, moze tobie podobalaby sie perspektywa chodzenia do szkoły w beznadziejnych monotonnych mundurkach....., ja jakos z tego powodu nie bede swietowac....... :/ :/:/ Pozdrawiam

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-03-17, 21:27   

anita14, w takim razie opisz mi tragedię pt mundurek szkolny, bo nie jestem w stanie pojąć co w tym aż tak złego

anita14 

Wysłany: 2007-03-17, 22:08   

wiesz ja lubie podazac za moda, lubie ladnie wygladac... a tu klapa jaka mam pewnosc ze mundurek bedzie dobrze na mnie lezal, bede dobrze w nim wygladac??? :)

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-03-17, 22:16   

może jednak nie będzie tak źle, u mnie wprawdzie nie będzie mundurków (a nawet jeśli to nie będzie mnie już tam), ale wprowadzona została ustawa do statutu szkoły "o stonowanym i przyzwoitym ubiorze" tzn. ubrania muszą być w kolorach szarych, burych i ciemnych, rozjaśnione ewentualnym beżem. I co zrobić kiedy ja nie przepadam za ciemnymi ubraniami? Musiałam zmienić całą garderobę, mundurki, bądź co bądź, są miom zdaniem lepsze, to wcale nie znaczy, że nie można w nim dobrze wyglądać

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-03-17, 22:17   

Cytat:
ale wprowadzona została ustawa do statutu szkoły "o stonowanym i przyzwoitym ubiorze" tzn. ubrania muszą być w kolorach szarych, burych i ciemnych, rozjaśnione ewentualnym beżem.

o.O u nas też trzeba się przyzwoicie ubierać ale nic o kolorach ubrań nie było

Cytat:
wiesz ja lubie podazac za moda, lubie ladnie wygladac... a tu klapa jaka mam pewnosc ze mundurek bedzie dobrze na mnie lezal, bede dobrze w nim wygladac???

poza szkołą nie będziesz musiała nosić mundurka a mundurek będzie szyty na miarę wiec ci dopasują

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-03-18, 19:28   

ale macie problemy - mundurki..... minister ma duzo gorsze pomysly... ta cala amnestja tez jest do du*y... moj facet nie zdal z matmy matury - przez amnestie nie mogl zdawac poprawki - na studia sie nie dostal, mial zalatwiona prace tylko matura byla mu potrzebna - bedzie zdawac w tym roku jeszcze raz...

fiu

Wysłany: 2007-03-19, 10:20   

co tam minister! czadu to daje wiceminister orzechowski. to dopiero homofob paranoik.

kaja475 

Wysłany: 2007-03-20, 13:43   

ja nie wyobrazam sobie siebie w mundurku <lol2>

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2007-03-20, 15:18   

Mundurki to akurat najmniejszy problem.
Ja tam popieram ten pomysł - oczywiście mając na względzie normalne rozwiązania finansowe w tej kwestii.
Normalnie by przynajmniej szkoły (z pozoru) wygladały. Prosto, elegancko.

dani3lka:):) 

Wysłany: 2007-03-20, 22:03   

Mundurki...fajna rzecz, chociaż raz Pan Minister wpadł na genialny pomysł(jeden na milion xD). Z reguły mu to nie wychodzi. Kurczeeee biedaczek, powinien wziąść się za siebie...albo poszukać sobie zajęcia, które dałoby mu pełną satysfakcję. Uuuuh, ciekawe co by wybrał :niepewny: !

Wampirzyca :) 

Wysłany: 2007-04-05, 15:15   

Seavus napisał/a:
O lol...
Jakie porządliwe spojrzenie..
To się na mnie patrzy,aaaaaaa.... <boi sie>

Faktycznie aż strach patrzeć <lol> Nasz minister to nie żaden sztywniak jest :P :P

----------
Wzorowa męczycielka biedronek i doktor szajba ;)

Ryba 

Wysłany: 2007-04-05, 15:24   

Tego -
I tak nic nie pobije.
Chociaż, przyznam, tamto też niezłe. Niezłe, jak sam w sobie Giertych.

Dafne

Wysłany: 2007-04-05, 22:35   

Nie martwcie się tymi mundurkami. Nie bedzie tak źle. W rządzie jest taki burdel, że jeszcze kilka afer i zdymisjonuje sie większość polityków i rząd padnie, więc ustawa o mundurkach pójdzie w zapomnienie.
Mnie mundurki nie dotycza, bo za rok sama będę jako nauczycielka pracować. Chyba,że wymyślą mundurek dla nauczycieli. Jak narazie to słyszałam o garsonkach:) Mam nadzieje, ze nie bedzie przymusu noszenia habitów przez nauczycieli, bo tego nie zniosę....

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-04-06, 09:54   

Cytat:
Mnie mundurki nie dotycza, bo za rok sama będę jako nauczycielka pracować. Chyba,że wymyślą mundurek dla nauczycieli.

w niektórych szkołach chą wprowadzić nauczycielom, bo zwłaszcza ci młodsi potrafią sie ubrać niestosownie ;)

Dafne

Wysłany: 2007-04-06, 10:01   

Słyszałąm właśnie. Ponoć maja to być garsonki i białe koszule. Eeee tam. W tej szkole co ja będę pracować chyba nie wprowadzą...Mam nadzieję...

*Apple 

Wysłany: 2007-04-06, 12:58   

Podobno mundurki nie obejmują szkoły średnie, tylko podstawówki i gimnazja.

Odpowiedz do tematu