W związku z tym, że nasz kraj podupada, że wkrótce będziemy dzień rozpoczynać od modlitwy przed portretem braci Kaczyńskich , ministra Edukacji i Sportu Romana Giertycha i ministra Rolnictwa Andrzeja Leppera a błogosławić nam będzie Ojciec dyrektor Rydzyk, jako pokolenie ,które w tym kraju trochę jeszcze będzie żyć, powinniśmy coś zmienić, spotkajmy się po Teatrem Śląskim w Katowicach ubrani na czarno w przyszła sobotę o godzinie 12.00 pamiętajcie 13.05.2006 pikieta anty rządowa zróbmy to teraz bo za pol roku nas za to rozstrzelaja, przejdziemy ulica 3-maja, stawową, mickiewicz z powrotem pod teatr...niech nas uslysza.PRZEKAZAĆ ZNAJOMYM
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
A może zamiast manifestować, to pójdziemy do kościoła i odmówimy 10-tke różańca aby Bóg dał siłę Romanowi Giertychowi do pełnienia tak ważnego stanowiska jak minister edukacji. Ten człowiek ma wielkie plany, dzięki obowiązkowej religii wreszcie pozbędziemy się tej ateistycznej żulni, więc kto by poszedł do kościoła?
_________________ Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka - Roman Dmowski
Po powyższej wypowiedzi zaczynam się zastanawiać czy to nie jest aby jakaś marna prowokacja... a jeśli się mylę to zaczynam być w głębokim szoku.
Ja tam nikomu nie będe bronił wyrażania swoich opinii i nie będe narzucał innym osobom swojego toku myślenia ,ale na szczęście żejmy jeszcze w wolnym kraju (jeszcze bo jak Polską zaczęli rządzić tacy ludzie jak zaczęli to wkórtce to moze się zmienić) i mogę na temat innych person wyrażać swoją opinię...
tylko nie wiem czy jest sens robić na tym forum jatkę?
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
też mam nadzieje że to są wygłupy bo jak nie to współczuje tej biednej dziewczynie
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Witam. Jak już jakiś mądry przedstawiciel rasy ludzkiej powiedział, Polską nareszcie zaczęła rządzić dobra partia. W telewizji panuje prowokacja, jedyną subiektywną stacją jest TVP. Ale oczywiście kto by to oglądał? Skoro na TVN-nie można się dowiedzieć takich 'ciekawych' rzeczy; jak to prezydentowi karp wypadł, kiedy chciał go wrzucić do jeziora i tym podobne. Oczywiście Kwaśniewski wraca jako nasza 'nadzieja' w odbudowie kraju. Dziwne, że nie wspominają, o tych łapówkach, które 'otrzymywał'. Ważniejsze są 'wielkie' kompromitacje Kaczyńskiego! A Kwaśniewski..tu mała willa, tu dworek. Pensja prezydenta nie jest aż tak wysoka. Daje do myślenia? Na Kwaśniewskiego nic nie mają więc puszczają same pierdoły. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
_________________ .żyj szybko, umieraj młodo, Kochanie .zanim się zestarzejesz
Z całym szacunkiem dla autorki powyższej wypowiedzi....
Czy Ty aby przypadkiem nie spędziłaś ostatnich kilku miesięcy na Księżycu?
Nie chodzi o to,że Kaczyńskiemu karp z rąk wypadł ani o to,że ma co by nie powiedzieć kiepską prezencję.
Problem tkwi w tym,że oni zwyczajnie nie mają pomysłu jak poprowadzić ten kraj choćby przez jedną swoją kadencję...
Cała władza w rękach braci...czy może raczej Jarosława.
Obiecali nam tyle a tyle.Tymczasem tylko tłumaczą swoją nieporadność 130-toma latami zaborów,komuną,Wałęsą,Kwaśniewskim...układem planet...wolą bożą...ile można???
Obiecali zmiany na miarę potrzeb,tymczasem aby utrzymać władzę zrzeszają się z ugrupowaniami pokroju Samoobrony czy LPR...tonący brzytwy się chwyta,ale ja przepraszam...
Jak można powierzyć stanowisko Ministra Edukacji zdeklarowanemu nacjonaliście i debilowi w jednej osobie?
Jak można podporządkować politykę i życie świeckie religii?
Ile można ukrywać swoje machlojki i prać brudy w cieniu Jezusa Chrystusa?
Jak długo można odwracać uwagę społeczeństwa od stanu faktycznego wykrywaniem kolejnych afer,czy innymi Teletubisiami?
Jakie młode pokolenie wychowamy sobie na takim gruncie?
Chcemy Polski ksenofobów,dewotów i zadufanych w sobie "Sarmatów"...inkarnacji III Rzeszy Niemieckiej lub drugiego Watykanu...dobra robota,jesteśmy na najlepszej do tego drodze.
_________________ "Na imię mi Legion",bo nas jest wielu...
Wszyscy jesteśmy Chrystusami.
Problem tkwi w tym,że oni zwyczajnie nie mają pomysłu jak poprowadzić ten kraj choćby przez jedną swoją kadencję
A kto wg. ciebie ma?
Cytat:
Obiecali nam tyle a tyle.Tymczasem tylko tłumaczą swoją nieporadność 130-toma latami zaborów,komuną,Wałęsą,Kwaśniewskim...układem planet...wolą bożą...ile można???
Chyba "troszeczke" trudno cokolwiek przeforsować kiedy jest na cała prawice tak ogromna nagonka?
Cytat:
Jak można podporządkować politykę i życie świeckie religii?
Zdecydowanie! całe casze życie podporzadkowane jest religii : ))))
Pięknieś wymyślił :}
Cytat:
Ile można ukrywać swoje machlojki i prać brudy w cieniu Jezusa Chrystusa?
Ahahahaha "prać brudy w cieniu Jezusa" Komedia : ))
Zapewne cały Pis to jedna wielka sekta a nasza urojona "rzeczywistość" to tylko matrix wymyślony przez braci Kaczyńskich!!
Cytat:
Jakie młode pokolenie wychowamy sobie na takim gruncie?
........... (bez komentarza, to był już poprostu szczyt głupoty)
Ile ty masz lat? 16? jeśli więcej, to zal mi ciebie....
Wysłany: 2008-05-30, 00:16
Legion napisał/a:
całym szacunkiem dla autorki powyższej wypowiedzi....
Czy Ty aby przypadkiem nie spędziłaś ostatnich kilku miesięcy na Księżycu?
Nie chodzi o to,że Kaczyńskiemu karp z rąk wypadł ani o to,że ma co by nie powiedzieć kiepską prezencję.
Problem tkwi w tym,że oni zwyczajnie nie mają pomysłu jak poprowadzić ten kraj choćby przez jedną swoją kadencję...
z całym szacunkiem do autorki tego posta:
czy ty aby nie spędziłaś ostatnich 7 miesięcy na księżycu?
nie chodzi o to, że Tuskowi karp z rąk wypadł ani o to, że ma co by nie powiedzieć kiepską prezencję.
Problem tkwi w tym, że oni zwyczajnie nie mają pomysłu jak poprowadzić ten kraj choćby przez jedną kadencję... I dodam, że na obietnicach sie skończyło.. ale uwaga! Przynajmniej wasz ukochany Doni odbył podróż swojego życia za 1500 000 zł
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
*faris
Wysłany: 2008-05-30, 09:39
Medard napisał/a:
I dodam, że na obietnicach sie skończyło
Przed wyborami i w czasie wyborów ciągle powtarzał "będziemy robić!", teraz tylko słyszę "chciałbym robić/rząd chciałby robić" Też bym chciała, i co.
Oj, jak widzę niektóre posty w tym temacie to aż brakuje mi słów. Gdzieś była, o młodzieży, kiedy ministrem edukacji były głąby z SLD? Czemu aż tak bardzo nie strajkowałaś, nie manifestowałaś? Śmieszy mnie ta nagła niechęć do Giertycha (chociaż sam za nim nie przepadam). Sęk w tym, że gość chciał w sumie dobrze. Bzdury typu "chciał żeby przed lekcją uczniowie w klasach modlili się do portretów ministrów z ówczesnego gabinetu" lub "uzyskiwali błogosławieństwo Rydzyka na papierze", itd. są reakcją na to, że ktoś chce zrobić porządek. Jakoś ludzie nie narzekali, kiedy w szkole nosiło się mundurki, nie używało się w czasie lekcji telefonów komórkowych, walkmanów oraz innych gadżetów. Teraz, gdy chce się doprowadzić do normalizacji młodzieży, by jakoś ją wychować...ta buntuje się i krzyczy w niebogłosy. Doprawdy śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. Wierzyliście, że będzie się trzeba modlić do Rydzyka i Kaczyńskiego? Tylko bez głupich komentarzy - serio ktoś poważnie myślał, że tak będzie? Tak? No to gratuluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.