Do mojej piwnicy nie włamiecie się o grzeszni ludzie, gdyż jest ona zamknięta na pole siłowe, które może otworzyć tylko gołębica, która przylatuje tylko do ludzi o czystym sercu, czyli mnie
Inkwizytor tak sie zastanawiam czy ty jakis kompleksow nie masz... twierdzac ,ze jako jedyna osoba na tym swiecie masz czyste serce starasz sie podbudowac swoje ego biedaku,moze wyzal;isz sie Swietoszce co tak zalega Ci na zoladku ?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Chcesz na nim wypróbować swoje socjologiczne sztuczki, studentko? To byłaby dobra praktyka.
pewnie,ze chce gdzies przeciez trzeba zdobyc to doswiadczenie mamy na forum przypadek skrajnego dewianta wiec chetnie zbadalabym jego umysl
And I have no privacy
pewnie,ze chce gdzies przeciez trzeba zdobyc to doswiadczenie mamy na forum przypadek skrajnego dewianta wiec chetnie zbadalabym jego umysl
Dewiant? Hehe - dobre słowo. A nie chciałabyś tak zbadać mojego umysłu? Bo już sam nie wiem, co tak właściwie tam kryję. To mogłoby być bardzo interesujące doświadczenie.
Czemu nie,ale mam nadzieje ,ze nie odkryje podczas tej sesji terapetycznej zadnych mrocznych tajemnic ?
And I have no privacy
Czemu nie,ale mam nadzieje ,ze nie odkryje podczas tej sesji terapetycznej zadnych mrocznych tajemnic ?
Jeśli piszesz poważnie, to ja naprawdę bym się na coś takiego pisał. Umówilibyśmy się na jakiś określony termin na np. gg i przeprowadziłabyś na mnie sesję terapeutyczną. Ciekawe jak by to wyglądało... Jakaś seria psychologicznych pytań? To mi się podoba.
Mroczne tajemnice? Kto wie? Może odkryłabyś coś, o czym nawet ja nie miałem pojęcia. To jak? Podoba się pomysł? Bo mi jak najbardziej.
Towarztysz matys jest na dobrej drodze do asymiliacji z GTW
Niestety jestem typem samotnika wiec sie nie asymiluje z rzadnymi organizacjami Zazwyczaj dzialam w pojedynke a lacze sily z kims na krotki okres tylko wtedy gdy sprawa jest wyzszej rangi i wymaga zwiekszonych sil (a taka sprawa jest wlasnie Inkwizytor)
Ale badzcie pewni ze mozecie na moim wsparciu polegac
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-01-26, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli piszesz poważnie, to ja naprawdę bym się na coś takiego pisał
jak najbardziej powaznie,ale nie mam gg.
Prymas napisał/a:
Ciekawe jak by to wyglądało... Jakaś seria psychologicznych pytań? To mi się podoba.
owszem,zaczelibysmy od twojego dziecnstwa,musze zaznczyc tylko ,ze nie studiuje psychologi-tylko o nia zahaczylam podczas zajec,wiec nie mam odp kompetencji aby Ci pomoc
Prymas napisał/a:
Może odkryłabyś coś, o czym nawet ja nie miałem pojęcia.
na pewno
Prymas napisał/a:
To jak? Podoba się pomysł? Bo mi jak najbardziej
pewnie ,ze tak
co do ostatniej wypowiedzi Inkwizytora mam wrazenie,ze nie poradziles sobie z kompleksem Edypa i masz w sobie zbyt duze poklady narcystycznego egocentryzmu,ktorego nie pokonales w dziecinstwie...musisz powaznie zastanowic sie czy nadal nie jestes zazdrosny o swoja pozycje w ukladzie mama-dziecko-ojciec
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-01-26, 16:21, w całości zmieniany 1 raz
To może Tlen? Albo jakiś inny komunikator? W najgorszym wypadku jestem nawet skłonny odpowiadać na maile. Tylko, że to byłoby trochę niewygodne - ale co tam, jestem przyzwyczajony do ciężkich warunków.
Świętoszka napisał/a:
musze zaznczyc tylko ,ze nie studiuje psychologi-tylko o nia zahaczylam podczas zajec,wiec nie mam odp kompetencji aby Ci pomoc
Ale do czegoś i tak byś pewnie doszła.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-01-26, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
And I have no privacy
Grzesznicy! Przy pomocy szefa mego sam dam wam rady!
czowieku! nikt Ci nie pomoże gdy masz przeciwko sobie GTW i to w dodatku wspierane przez szanownego towarzysza Matysa
jednym słowem
masz przejeb***!
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Dziękuje!
Ostatnio zmieniony przez czubek :P 2006-01-26, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.