Obserwujac wiele innych for ,na których wypowiadaja się rozmaici ludzie zaczynam dochodzić do wniosku ,że zwolennicy Tuska potrafią wklejac tylko jakieś beznadziejne linki zamiast odpowiednio argumentować swój wybór tworząc przy tym dyskusje na normalnym poziomie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ja nie jestem ani za Tuskiem ani za Kaczynskim (nie bylo mnie nawet na zadnym z dwoch glosowan) A wkleilem to bo nie kazdy mogl np. to widziec i nie wie o jakie typy stronki chodzi Ja poprostu dalem jeden przyklad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.