niech do tego Iraela ten "profesor" maturzysta sie wyniesie, to jest antyPolak
mówiąc tak to ty okazujesz się antypolakiem!
chłopczyku posłuchaj, ktoś tak mały jak ty nie może oceniać tak wielkiej postaci jak prof. Bartoszewski.
a tak wogóle, to masz 'ciekawy' tok myślenia. ktoś kto jest honorowym obywatelem Izraela, wcale nie musi być żydem.. a poza tym, nawet jeśli to co z tego?!
co do autora tematu- żal.pl
Ostatnio zmieniony przez Allach 2008-01-01, 02:51, w całości zmieniany 1 raz
Okej ,dziękuje.
Żydostwo dziedziczy się przede wszystkim po matce. O to mi chodziło ,ale nie ma już tematu, bo jeszcze pomyślicie ,ze robi mi to różnice kim z pochodzenia jest prof.Bartoszewski.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
żydzi to podludzie,tak samo jak kolorowi, czy zdrajcy bialej rasy
Łałałiła, znawca etniczny, szkoda, że marnujesz swój nieprzeciętny talent na takie dyskusje, powinienes raczej skupić się na bardziej interesujących sprawach takich jak wpaść do haremu lub bronxu i wykrzyczeć, że czarni to pół ludzie:) spróbuj:)
Bardzo mnie rozweseliła wasza rozmowa...hmmm Nie chodzi mi już o poglądy Skinheada ale o to w jak głupi sposób je wyraża... A tak w ogóle to (prawdziwi) Skinheadzi, nie marnują czasu na siedzenie na jakiś forach... Wracając do wtrącenia się do tematu to jakim prawem Osoba o tak pro żydowskich poglądach zajmowała stanowisko ministra spraw zagranicznych?? Chyba osoba mająca pełnić funkcję dyplomaty powinna kierować się interesami Polski a nie izraela!
Bartoszewski chyba chce zrobić z Polski wasala tego państwa a nie partnera zagranicznego (nawet jeśli izrael do tego chociażby Polsce był potrzebny).
Bartoszewski jest najlepszym obecnie politykiem. Pomimo tak dojrzałego wieku zachowuje trzeźwość umysłu i nie gnuśnieje. tego na leży życzyc każdemu...
Akooo
Wysłany: 2008-03-05, 14:40
Szczerze mówiąc nielubie Bartoszewskiego ale nie dlatego ze jest żydem tylko dlatego że poparł PO razem z innymi inteligencikami (aktorzy,pisarze,artyści) nielubie wszystkich polityków którzy układali się z czerwonymi przy okrągłym stole.
Wysłany: 2008-03-06, 20:41
Doszukiwanie się na siłę pochodzenia żydowskiego jest moim zdaniem chore , pachnie mi to TV Trwam i Rydzykiem... Co do samego Bartoszewskiego to jest to bez wątpienia jedna z najwybitniejszych postaci naszej historii.
Akooo
Wysłany: 2008-03-07, 06:28
Przestań taki z niego wybitna postać jak ze mnie organista. Lepiej żeby juz odszedł na emeryture grzyb jeden.
Zamiast oceniać go po pochodzeniu. Przeczytajcie jego biografie, kim wogóle on jest.
To człowiek historia, i niego powinniśmy brać przykład. Walczył o nasza wolność i o nasz kraj, był w Auschwitz - Birkenau, działał przeciw władzy komunistycznej. Przez większość życia chciał nas Polaków przekonać że Żydzi zasługują na tolerację.
Reanellan napisał/a:
Kogo więc uważasz za postać wybitną?
Tak jest osoba wybitną, to że poparł PO nie świadczy o jego całym życiu.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Również uważam, że jest wybitną osobą, ten człowiek wiele przeżył, wiele zrobił dla naszego kraju i zasługuje na szacunek.
To się zaczyna robić chore, że co raz więcej osób nie zna historii własnego kraju....
_________________ Bo miłość sądzi sercem, nie oczyma.
William Shakespeare
Akooo
Wysłany: 2008-03-07, 16:40
Kogo więc uważasz za postać wybitną?
Francisco Franco.Aha zanim powiecie że jest faszystą to powiem wam że on uratował ok 400 000 żydów nadając im Hiszpańskie obywatelstwo, ma nawed tytuł ''sprawiedliwy wśród narodów świata''A pozatym zatrzymał czerwoną dzicz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.