Dobry, aczkolwiek wylacznie w celu poprawienia notowan.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-07-10, 12:46
Lawenda napisał/a:
mój gust ma przyćmić sprawe ojca Rydzyka i tyle.
Też to wczoraj słyszałem w TV -.-
Wydaje mi się ze to najlepsze wyjasnienie. Jak tak się bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście nikt dziś nie mówi o tej kuriewnej pijawie zwanej ojcem dyktatorem. >.<
Cytat:
a później siebie samych...[usuną]
Tylko na to czekam aż ta "koalicja" wreszcie przestanie istniec.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-10, 14:00
wreszcie rząd zrobił coś rozsądnego.
Lawenda napisał/a:
cała afera na mój gust ma przyćmić sprawe ojca Rydzyka i tyle
Rzeczywiście może to być klasyczne odwrócenie uwagi od prawdziwego problemu.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-10, 18:01
było miło ale się skończyło czyli "warunkowa koalicja"
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-07-13, 11:05
Chyba jeden z bardziej widocznych dobrych posuniec ze strony Wielkich Braci. Jedna k nie wierze by Leper tak szybko odpuscil. Fakem tez jest ze Samoobrona powoli wypada z gry. Wczoraj skazano [lub jeszcze nie, nie pamietam] Lyzwinskiego a zarzuty jakie mu postawiono to totalna paranoja. Jak mozna pozwolic by gwalciciel, porywacz i zboczeniec mogl swobodnie chodzic a tym bardziej byc osoba publicza?!
Jak dla mnie to dobry, choć bardzo spóźniony ruch PiS-u - wreszcie pozbywają się hołoty z otoczenia.
tylko dlatego udalo im sie go pozbyc ( tym razem bo dzies w zimie juz probowali ) ze ludzie z kochanej samoobrony zalapali stolki i Andrew juz im niejest potzrebny - do tej pory Lepper byl liderem a sama partia miala niewiele do powiedzenia teraz sytuacja sie odwrocila partia Andzreja olala jak i zreszta rolnicy ktorych olal pzrejmujac teke wicepremiera
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-07-13, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
PiS to najcwansze cwaniaki w CwanLandii - nie liczcie na to, że cokolwiek robią, robią WPROST. Za każdym, KAŻDYM ich ruchem jest coś innego, coś do czego tak naprawde zmierzają...
czy w tym przypadku była to tylko kwestia zrzucenia z pierwszego planu sprawy rydzyka, czy też walka o glosy poparcia? tego nie wiem, jednak z pewnością nie chodziło o to by "pozbyc się chołoty" czy naprowadzić polską politykę na jakieś rozsądniejsze tory...
ja sadze ze bedzie gorzej bo kocham pana andrija on jest boskki i gada od rzeczy przynajmniej
anrzeju lepsze kochamy pana niech pan startuje na prezydenta !!
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
PiS to najcwansze cwaniaki w CwanLandii - nie liczcie na to, że cokolwiek robią, robią WPROST. Za każdym, KAŻDYM ich ruchem jest coś innego, coś do czego tak naprawde zmierzają...
czy w tym przypadku była to tylko kwestia zrzucenia z pierwszego planu sprawy rydzyka, czy też walka o glosy poparcia? tego nie wiem, jednak z pewnością nie chodziło o to by "pozbyc się chołoty" czy naprowadzić polską politykę na jakieś rozsądniejsze tory...
Nie myl "pozbywania się hołoty" z troską o dobro krajowej polityki, bo co jedno ma do drugiego? Mówisz, że nie o to chodziło, więc niby o co innego zamiast tego? Dla mnie to jasne, że kiedy zachodzi możliwośćprzedterminowych wyborów, usuwają Leppera. I to przez media, które w takim przypadku nie zostawią na PiS suchej nitki, wytykając poprzednią dymisję i przyjęcie w tamtym roku. A tak PiS skutecznie się od Leppera odsunie, możliwe, że znów mówiąc, że nie będzie wchodzić w układy z kryminalistami typu Lepper. A naiwna i głupia duża część elektoratu znowu mu uwierzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.