pierniczek - przecież on chyba startował? I nawet miał jakieś poparcie!
to dlaczegozesmy go nei wybrali?:/;/;/;
Mokra napisał/a:
Piernik napisz jeszcze raz bo nei zrozumialam
taka ynteligenta dziewucha jak ty nei zrozumiala mych slow?
po prostu my prosci ludzie kochamy andrija. on jest boski, i nei wiem dlaczego go wywalili/...
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Jak dla mnie to dobry, choć bardzo spóźniony ruch PiS-u - wreszcie pozbywają się hołoty z otoczenia.
Mozliwe, ze chca wyrzucić wieś z salonów, ale nie maja teraz większości w sejmie (co oczywiscie raduje ogromną rzesze ich przeciwników, ale Pis moze miec teraz duży problem, gdy to 10%+ w sejmie będzie przeciwko nim)
Cytat:
Wydaje mi się ze to najlepsze wyjasnienie. Jak tak się bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście nikt dziś nie mówi o tej kuriewnej pijawie zwanej ojcem dyktatorem
O nim zawsze sie mówi ,pozatym już wczoraj widziałem w "wybiórczej" jakiś artykulik o rydzolu, jego nie da się przemilczeć
Cytat:
nie liczcie na to, że cokolwiek robią, robią WPROST. Za każdym, KAŻDYM ich ruchem jest coś innego, coś do czego tak naprawde zmierzają...
Zgadzam sie, pozostaje tylko pytanie czy są genialni, czy głupi...
Ostatnio zmieniony przez Morghar 2007-07-17, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Lemn
Wysłany: 2007-07-17, 13:48
Wielka szkoda Endriu dawal klimat i jego smiech he he he he he
MR DRAGON [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-19, 20:47
leper sam sie o to prosił,ja tam sie ciesze
prawie
Wysłany: 2007-08-12, 19:05
a ja sie nie ciesze bo to kolejne 2miesiace rzadu mniejszosciowego, euro2012 sie zbliza a tutaj nie ma kto forsowac ustaw i zmian, bzdura, polityka jak pamietam zawsze byla podobna- klotnia za klotnia, awantura goni awanture.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.