Forum Dyskusyjne :: 100 dni:)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Świat polityki » 100 dni:)

100 dni:)
Autor Wiadomość

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-02-05, 21:38   100 dni:)

Mineło dzis 100 dni nowego rządu... zadowoleni z ich pracy?? czy nie??

Matys 

Wysłany: 2006-02-05, 21:56   

Nie :P

czubek :P 
"swistu"

Wysłany: 2006-02-05, 22:30   

do marcinkiweicza nic nie mam ale prezydena to bym sobie zmienił
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

Kinga. 

Wysłany: 2006-02-06, 11:04   

Nie wiem ...
Dobrze,że rok szkolny skrócili ... :hyhy:
O reszcie nie wiem nie interesuje się polityką ... :niepewny:

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wysłany: 2006-02-06, 14:15   

o 100 dni za długo....szkoda że nie moge przeklinać....PiS to jednym słowem ch...

Na zgrupowaniu od 13 do 24 Sierpnia

"swistu"

Wysłany: 2006-02-06, 17:11   

napoleona po 100 dniach wyjeb... - mogli by to samo z KAczyńskim zrobić :P
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-02-06, 20:57   

eee... jest pewna osoba którą mi obrzydziła polityke do grnic mozliwości...
ps. Miodek o co chodzi ?

Matys 

Wysłany: 2006-02-06, 21:19   

Cytat:
Matys jak tak można?

Nie lubie nikgo z polityki :P Po wstapieniu do Unii mialo byc lepiej wszystkim i jak na razie nic takiego nie widze i odczulem tylko gorsze strony wstapieniam tam :/

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-02-11, 23:29   

Dopiero 100 dni a Wy byście chcieli ,żeby Polska była krainą mlekiem i miodem płynąca. Przez te 100 dni PiS zrobił wiecej niż chociażby AWS za swoich rządów przez 2 czy 3 lata. Na wieksze zmieny potrzeba jest więcej czasu.

Dla mnie rząd poza kilkoma sprawami (z którymi Kaczyńscy czy chociażby Marcinkiewicz) nie mieli zbyt wiele wspólnego oceniam jak narazie dobrze.

Po podpisaniu paktu stabilizacyjnego PiS bedzie moglo praktycznie zrobic co zachce, dzieki czemu bedzie moglo przejsc do realizacji przedwyborczych planow.

Poza tym te pierwsze 100 dni to taka jakby aklimatyzacja ora załatwanie najpilnijeszych spraw. Wiadomo ,że jak sie mia omniejszość to nikt się nie spodziewał jakiś cudów - a nie jest Ąle.

PiS nie odpuszcza jeżeli chodzi o sprawy związane z Polską. To jest również istotne. Wszyscy chyba pamiętamy udane negocjacje z Unią Europejską.

Historia pokazała nie raz ,że Polacy najmocniej solidaryzują się kiedy są pod pręgieżem. Mawiają ,że silna władza = silne państwo.

Media manipulowały przy sondażach przedwyborczych. Poza tym teraz dostają one sraczki jak widzą jakie poparcie ma Marcinkiewiczy ,którego przekresliły na samym wstepie.

Minus za becikowe? Zgadzam się. Mnie się również pomyśł nie spodobał. Ale według PiS'u i na ulgi przyjdzie czas.

Minus taki poważny należy się za zaciśnianie kontaktów z Rydzykiem.

Pozytywem jest napewno obecnośc w rządzie i PiS'ie Zyty Gilowskiej.

Zablokowali wprowadzenie podwyżki (akcyzy) na paliwa - wciąż płaci się 3.60 za litr a miało być 4.50. Chyba nie mam tutaj kierowców.

Powoli zmniejsza się bezrobocie. Poza tym finansiści są optymistycznych myśi.
Złotówka się umocniła znacznie co też wpływa na gospodarkę.

To jest zlepek moich myśli z innego forum. Tz. cześć z tamtej wypowiedzi, której tutaj nie chciałem tworzyć od nowa.

PO to tylko i wyłącznie wieczni krytykanci jak pokazało te ostatnie 100 dni.

Ocena tego mitycznego kresu rządów partii J.Kaczyńskiego to 4 jak dla mnie.

[ Dodano: 2006-02-11, 23:30 ]
czubek :P napisał/a:
napoleona po 100 dniach wyjeb... - mogli by to samo z KAczyńskim zrobić

Czubek a widzisz jaki jest temat?

Matys napisał/a:
Nie

Cytat:
o 100 dni za długo....szkoda że nie moge przeklinać....PiS to jednym słowem ch...

Naprawdę bardzo konkretne argumenty panowie!

"swistu"

Wysłany: 2006-02-12, 11:12   

dipe napisał/a:
zubek :P napisał/a:
napoleona po 100 dniach wyjeb... - mogli by to samo z KAczyńskim zrobić

Czubek a widzisz jaki jest temat?

widze ale nie moglem się powstrzymać żeby przt okazji nie skomentować kaczego ;)

Dziękuje!

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wysłany: 2006-02-15, 19:21   

dipe napisał/a:
Po podpisaniu paktu stabilizacyjnego PiS bedzie moglo praktycznie zrobic co zachce, dzieki czemu bedzie moglo przejsc do realizacji przedwyborczych planow.

Szkoda że tylko w TV Trwam to można było zobaczyć....ale cóż...świat idzie do przodu i naszą Polską rządzi sie teraz przez Radio...
dipe napisał/a:
Poza tym te pierwsze 100 dni to taka jakby aklimatyzacja ora załatwanie najpilnijeszych spraw. Wiadomo ,że jak sie mia omniejszość to nikt się nie spodziewał jakiś cudów - a nie jest Ąle.

3 milionów mieszkań i tak by nie zbudowali

dipe napisał/a:
Historia pokazała nie raz ,że Polacy najmocniej solidaryzują się kiedy są pod pręgieżem. Mawiają ,że silna władza = silne państwo.

Ale Kaczyński dąży do władzy absolutnej! Bezwzględnej jak zero bezwzględne Kelvina (czyli niżej upaść sie nie da)

dipe napisał/a:
PiS nie odpuszcza jeżeli chodzi o sprawy związane z Polską. To jest również istotne. Wszyscy chyba pamiętamy udane negocjacje z Unią Europejską.

Ale jak wprowadzą kare śmierci to możemy mieć ciężko z Unią....a pozatym kto ma pojęcie o polityce nie wierzy w proeuropejskość PiSuaru

dipe napisał/a:
Pozytywem jest napewno obecnośc w rządzie i PiS'ie Zyty Gilowskiej.

Która postanowiła zwiększyć składku ZuSowskie

dipe napisał/a:
Zablokowali wprowadzenie podwyżki (akcyzy) na paliwa - wciąż płaci się 3.60 za litr a miało być 4.50. Chyba nie mam tutaj kierowców.

Ty sie nie bój, nadrobią innym opodatkowaniem
dipe napisał/a:
Powoli zmniejsza się bezrobocie. Poza tym finansiści są optymistycznych myśi.
Złotówka się umocniła znacznie co też wpływa na gospodarkę.

Zwiększa się czarny rynek przez podwyższenie składek ZuSowskich

dipe napisał/a:
PO to tylko i wyłącznie wieczni krytykanci jak pokazało te ostatnie 100 dni.

Ja też krytykuje, jak widze jak PiS okłamuje wszystkich swoim populizmem

Na zgrupowaniu od 13 do 24 Sierpnia

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-02-15, 21:28   

Miodek napisał/a:
Szkoda że tylko w TV Trwam to można było zobaczyć....ale cóż...świat idzie do przodu i naszą Polską rządzi sie teraz przez Radio...

Niestety ,ale odstrzegasz tylko jedną stronę tego wszystkiego.
fera z Jurglem. Pytanie dziennikarki TVN'u (pierwsze pytanie!!): "A co na to premier?".
TVN daje materiał "100 dni w 100 sekund",a nktórym pokazane jest tylko jak Marcinkiewicz tańczy na studniówce ,jeĄdzi na nartach, gra w piłkę itd. Co myslą sobie widzowie? Marcinkiewicz się tylko lansuje! Telewizja pokazuje najczęsciej ludzi ,którzy dopieprzają Marcinkiewiczowi. Zwróć na to uwage. Tak jest codziennie. Nawet gdy wypowiada się jakiś najbardziej podrzędny 'polityk' spod Pcimia Dolnego.
Dochodza do tego wielkie manipulacje przedwyborczymy sondażami ,które przedstawiały media. Żadne 100 dni nie było dotychczas tak nagłaśniane, i negaywnie od smaego pczątku pokazywane przez media jak te obecne.
Aż się te obłudne i żenujace media obsrają wreszcie. Nie widzisz powiązań tak zwanych mediów niezależnych z innymi partiami politycznymi? Nie. Ty widzisz tylko Radio Martyja i TV Trwam.

Miodek napisał/a:
Ale Kaczyński dąży do władzy absolutnej! Bezwzględnej jak zero bezwzględne Kelvina (czyli niżej upaść sie nie da)

Do tej pory mieliśmy już różne typy władzy w Poslce. W ostatnich latach jakoś się nie sprawdzały. Było coraz gorzej i gorzej. Historia pokazała ,że silna władza = silne państwo. A silną władzę ,dbająca przede wszystkim o Polskę mamy.

Miodek napisał/a:
Ty sie nie bój, nadrobią innym opodatkowaniem

Ale narazie z tych dwóch zdań faktem niezaprzeczalnym jest zablokowanie podwyżki cen paliwa.

Miodek napisał/a:
Ja też krytykuje, jak widze jak PiS okłamuje wszystkich swoim populizmem

Wiem bo jesteś jakby Ci to deliaktnie poweidzieć: zaślepiony w jedno i ani myślisz dostrzec pozytywów u wrogów (bo PiS to dla Ciebie chyba wrogowie - tak przyanjmniej wynika z Twoich postów).

Kto wymienił więcej faktów a kto tylko przypuszcza jak może być, narzeka lub ośmiesza z nas? Odpowiedz sobie sam.

Odpowiedz do tematu