_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-04-07, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
ja dzisiaj byłam po raz drugi w życiu, i po raz pierwszy świadomi na wigilii paschlnej... piękne pieśni wszystko pięknie, tylko czemu musiałam prawie trzy godziny stać i popażyć sie woskiem ?
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wczoraj poświęciłam jajeczka i w ogole żarełko, dziś to zjadłam i poszłam do kościoła. I czułam sie świetnie. Naprawdę potrzebowałam przyjęcia Komunii św. i pośpiewania i pouśmiechania się do Bozi. W gruncie rzeczy, choć nie przepadam za świętami, to zbliżają mnie one do tego Szefa na górze, którego przecież potrzebuję. Wielkiego Postu nie przestrzegałam jakoś tak dobitnie. Niczego sobie nie postanowiłam ani nic...
*faris
Wysłany: 2007-04-11, 19:36
na imprezy i tak nie chodzę bo nie lubię, ale w tym roku postanowiłam nie jeść słodyczy, i wyszło mi to na dobre, bo po poście też nie mam na nie ochoty, a w czasie świąt... 4 kawałki ciasta zjadłam. we wcześniejszych latach to od razu pół placka szło...
post w Wielki Piątek - rano śniadanie i tyle, Wielka Sobota - coś więcej jem
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.