Kryska
Wysłany: 2008-05-13, 21:49
sa ludzi ei ludzie...nie generalizuj kościoła bo znasz takich księży czy słyszałeś z opowieści... ja znam rożnych ale i takich co wyjeżdżają na Misje do Afryki żeby pomagać innym i tam nie liczy sie nawracanie czy coś oni to maja gdzieś ...ludziom na misjach potrzebna jest pomoc...
A to ze niewidoma kobieta sama z dziećmi zostaje to raczej wina systemu a nie księży...
Z reszta do księży bezrobotni nieraz przychodzą...ale jak im powie ze da kasę jak śnieg odgarną sprzed kościoła to niejeden sie zawija do domu nawet łopaty nie widząc.
Poza tym najwięcej ma do powiedzenia ten co nie daje na Kościół czy jak wolisz księżom...tylko ze ja ani moi rodzice tez nie daja i nikt mnie z tego nie rozlicza.
A nie widzisz, ze jest nie na temat? O ateizmie i kościele masz mnóstwo tematów, tam sie idź spełniaj. Posty nie na temat będą usuwane.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.