sam Twój nick świadczy o tym, że jesteś muzułmaninem
Mówiąc kolokwialnie "co ma piernik do wiatraka" ??
To ze ktos ma nick Ahmed nie swiadczy o tym ze ktos musi byc muzułmaninem.Aha,chyba ze według ciebie kazdy arab to muzułmanin,i tylko arab to muzułmanin tak ?
Otóz,nie poniewaz ja jestem Polakiem,urodzilem sie w Polsce i zadny ze moich rodziców nie wyznaja islamu.Sam przyjałem islam
nie o to mi chodzi wcale nie pytałam czy jesteś nim od urodzenia czy tez nie nawet nie pytałam o wiare twoich rodziców...po prostu domysliłam sie że nim jesteś po nicku i obrazku nie trudno jest zgadnąć...wiem że nie musi byc muzułaninem osoba która po prostu ma taki nick czy obrazek..po prostu napisałam co myslałam...
nie o to mi chodzi wcale nie pytałam czy jesteś nim od urodzenia czy tez nie nawet nie pytałam o wiare twoich rodziców...po prostu domysliłam sie że nim jesteś po nicku i obrazku nie trudno jest zgadnąć...wiem że nie musi byc muzułaninem osoba która po prostu ma taki nick czy obrazek..po prostu napisałam co myslałam...
Aha,rozumiem i mam nadzieje ze nie odebralas negatywnie mojej wypowiedzi
ja mam własną ścieżkę, nie dopasowuję swoich przekonań, światopoglądu do określonej religii,ani też nie uznaję jej 'dziedziczenia' (wielu ludzi twierdzi -'wychowałem się w rodzinie katolickiej to i ja jestem') moi rodzice są chrześcijanami, ale nie ma to na mnie większego wpływu
ze znanych mi religii najblizej mi do neopogaństwa,a konkretnie Wicci
a w co wierzę? w jednolitą nieskończenie dobrą siłę, pzrenikajacą wszystko i obecną wszędzie, która ma jednakowy (pod wzgledem znaczenia) pierwiastek męski i żeński, nieskończenie wiele imion i symboli
trudno to opisać w jednym poście ( z resztą jak ktos chce poczytać to może wygóglować, choć nie polecam polskich stron)
_________________ come to the dark side
we have cookies
Sa zerzniete z Chaosu, Thelemy i Principii, np.:
"Bardzo wierze, że bardzo głupio jest bardzo wierzyć"
"Nie masz prawa nad czynieniem woli swej."
"Czyń wolę swą, niechaj będzie całym Prawem."
"Pasikonik nigdy nie ma racji w sporze z kurczakiem."
"Miłość jest prawem, miłość podług woli."
Acha, i jestem Papieżem.
Ostatnio zmieniony przez X. 2006-12-26, 12:37, w całości zmieniany 1 raz
wiecie co?? wydaje mi sie tak jakby niektorzy z was bali sie tego ze wyznaja Boga... wierze w sibie... no to pieknie, ale czy to wystarczy?? jestescie tylko ludzmi ktorzy sa bardzo slabi czasami samemu jest bardzo ciezko... ja jestem katoliczka, ale wasza wiara wasza wolnosc...
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
kazdy czlowiek jest na tyle potezny, ze potrafi stworzyc wlasnego, wszechmogacego boga.
i wlasnie takiego ludzie sobie stworzyli i w niego wierza, wierza tez, ze on powstal "sam z siebie". no ale ty go negujesz. owszem, kazdy moze stworzyc sobie osobnego boga, ale po co? ludzie lubia sie jednoczyc. popatrz na amerykanskie filmy
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.