Wysłany: 2007-12-23, 04:02
Caffe napisał/a:
Ja wierze w siłe wyzsza..Nie nazywam jej,poprostu wiem że jest i tyle.Istnieje tyle religi ze nietrudno sie pogubic..A która religia ma racje?.. przekonamy sie po śmierci.
... wiesz tak naprawde wszystkie religie(monoteistyczne oczywiscie ) sa do siebie tak naprawde bardzo podobne... istnieje Bog(moze pod innymi nazwami), mesjasz tez istnial albo jest nadal oczekiwany....W koncu(weszlam na sowi temat:) w wiekszosci religii wystepuje cos takiego jak ANIOL:)
wiec skoro wszystkie religie monoteistyczne opieraja swoja wiare na wierze na wierze
w jednego Boga kto wie czy to nie jest przypadkiem ten sam bog.....Ta twoja sila wyzsza:)
[ Dodano: 2007-12-23, 04:03 ]
poprawka...... tam powinno byc jedno "na wierze"
_________________ (...) doświadczalnie stwierdziłem, że jestem jak woda rzeki, odbijająca zmienne kolory brzegów między którymi płynie, burze, obłoki, błękit nieba, sama bezbarwna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.