_________________ All good things come to an end...
;]
Moni
Wysłany: 2006-09-04, 17:08
ja tam nie chadzam do spowiedzi...tak samo jak i do kosciola...poprostu nie odczuwam takiej potrzeby ale ostatnio to bylam w czerwcu przed bierzmowaniem
ostatnio przed bierzmowaniem...yyyyyyy ponad 2 lata temu??? a w kościele w ogóle tez jakos tak.
_________________ BIEGNĘ DO CIEBIE DESZCZEM W BUTACH.
KRZYCZĘ DO CIEBIE SZEPTEM.
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-13, 19:13
Hmmm, przed biezmowaniem (2 lata temu)? Naprawdę nie pamiętam.
Muszę przyznać, że ostatnio "opuściłem" się w praktykowaniu religijnym
Ja osobiście wyznaję zasade, że Boga spotkam wszędzie, nie tylko w kościele, a jak narazie to nie odczuwam zbytniej potrzeby (lub najnormalniej w świecie) nie chce mi się.
indeks.. masz co miesiąc chodzic do spowiedzi i co tydzien do koscioła .. i masz miec wszystko ze tak powiem przypieczętowane podpisem księdza.. i jeszcze jak by tego było mało z każdej niedzieli ewangelia.. poprostu skakać z radosci !
.. też mysle ze spowiedz jest w moim zakresie i jeśli nie mam potrzeby to nie ide.. a tak to będe zmuszana żeby iśc inaczej będe sie tłumaczyć ..
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-09-15, 19:37
Nigdy w życiu nie byłam u spowiedzi..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
W kościele ostatni raz byłem co prawda w zeszłym tygodniu(na mszy za pewnego kibica), ale dospowiedzinie poszedłem. Ostatnia moja spowiedź miała miejsce sporo czasu temu, chyba przed bierzmowaniema i ona zapewne była tylko po to by uzyskać jakiś tam śmieszny podpis. Ogólnie nie chodze do kościoła a co za tym idzie do konfesjonału takze.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.