Już sie wypowiadałam w innym poście na temat swojej wiary. Nie wierze w niebo, ani w piekło, ani w czyściec. Nie wierze tez w Boga, w zadnego boga. W dusze równiez nie wierze... Zwierzęta podobno duszy nie mają, więc czemu człowiek ma ją mieć!? Według mnie gdy człowiek umiera to... nic się nie dzieje. Po prostu umiera organizm, serce i inne narządy przestają pracować
W dusze równiez nie wierze... Zwierzęta podobno duszy nie mają, więc czemu człowiek ma ją mieć
w sumie przyznam,ze to co piszesz jest strasznie przykre. Mysl,ze mialabym skladac sie wylacznie z miesa moglaby mnie doprowadzic do depresji i braku szacunku wlasnego Ja.
kaska00 napisał/a:
Nie wierze tez w Boga, w zadnego boga.
mhm,a moze w pieniadze wierzysz? xD tez bozek dla niektorych, jakby nie bylo
kaska00 napisał/a:
Według mnie gdy człowiek umiera to... nic się nie dzieje. Po prostu umiera organizm, serce i inne narządy przestają pracować
Gdyby to sie okazalo prawda, mysle,ze juz zaczelabym zbierac pieniadze na spalenie moich zwlok i odpowiednia urne xD
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2008-06-29, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.