Hah ;-P , sorry to przez net , ciągle się wyłącza, tak że straciłam orientacje [ jak ja kocham internet radiowy xD ]. Ten cytat miał być w temacie " W co ? " ;-]
Ostatnio zmieniony przez Tenar 2006-02-22, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli moja wyobraĄnia może mnie zaprowadzić do piekła/raju, to dlaczego ma nie mieć wpływu na moją nieśmiertelność?
lol, wplywanie wiara na swoj stan UMYSLU a stan RZECZYWISTOSCI to troche rozne sprawy. ciezko zrozumiec?
Cytat:
Hah ;-P , sorry to przez net , ciągle się wyłącza, tak że straciłam orientacje [ jak ja kocham internet radiowy xD ]. Ten cytat miał być w temacie " W co ? " ;-]
Ehh, cfaniak się znalazł. Ale jeśli polegasz tylko na Wikipedii przy zdobywaniu informacji, to ciężko będzie poczuć do Ciebie jakiś większy szacunek... Wiki kłamie.
Ale jeśli polegasz tylko na Wikipedii przy zdobywaniu informacji, to ciężko będzie poczuć do Ciebie jakiś większy szacunek... Wiki kłamie.
bueh troche. gdzie ja napisalem, ze polegam na wiki tylko?
to bardzo ciekawe, ile informacji mozna o mnie wyciagnac z jednego, krotkiego zdania.
dzieki, zawsze warto dowiedziec sie o sobie czegos nowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.