_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
przez kilka miesięcy zadawałam się z metalami, w tym satanistami, nie praktykującymi
tzn nie robiących typowych czarnych mszy. Zabijali natomiast koty, a niektórzy bezcześcili nagrobki. Wielu z nas była na nich wściekła ... ale to nie ważne
później urwał się z nimi kontakt... to było doświadczenie zadawać się z nimi. Mają ciekawe i i nteresujące ideologie i poglądy... ale tez niektóre dziwne. Dziwne też było to ,że ja i wielu innych którzy się z nimi kumplowało jest chrześcijanami.
Wiek: 22 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-09, 22:06
Sataniści?
Wszyscy którzy twierdzą że sataniści są potulni jak owieczki i nie robią nic złego upadli chyba w dzieciństwie na głowę. Gdybyście choć trochę znali to środowisko, ich przesłanie dla świata to zrozumielibyście że oni mają jeden cel: zniszczenie.
napisze jedno:TO JEST WIELKA PARANOJA i nic wiecej Ci ludzie sa psychicznie chorzy
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
karas1789 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-19, 15:51
zgadzam sie z swistu i czybek;p,gdyz z jednej strony nie miałem z nimi kontaktu i nie mam zamiaru miec,ale takich ludzi trzeba leczyc !! To jest nie normalne A powybijac ich mozna ale wyleczając ich z tego ...gdzies kiedys czytałem,że takie sekty sa niebezpieczne dla ludzi ,bo omataja nie winna osóbke i robia z jej mózgu smietnik, wmawiają rózne głupoty itp !! Lepiej trzymac sie z daleka od nich !!
Wysłany: 2006-07-19, 23:02
Hmmmm....Trochę dziwna ta wypowiedź. Wynika z niej że nigdy nie miałeś kontaktu z satanistami a jednak byś ich leczył? To może zostaniesz w przyszlości lekarzem- internistą? Wtedy będziesz mógł ich leczyć.
I jeszcze ważne zapytanie
Cytat:
A powybijac ich mozna ale wyleczając ich z tego ...
O co chodzi w tym zdaniu? bo ja nie wiem. Serio!
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Prawdziwym satanistom nalezy sie szacunek. Popieram ich wartosci jak indywidualizm, areligijnosc, egoizm, osladzanie sobie zycia, szacunek do siebie i do najwiekszej wartosci jaka jest zycie. Nie moge sie zgodzic z tym ich calym... mistycyzmem, sciezkami lewej reki... Jak dla mnie to sterta psychologicznych sztuczek. Nie wierze w to, podobnie jak w inne zjawiska, ktorych nie da sie wyjasnic racjonalnie..
Filizofia satanistyczna jest calkiem ciekawa, warto troche poczytac. Nigdy jednak nie dorowna mojej wlasnej, w mojej subiektywnej ocenie.
Na temat postrzelonych black metal'owcow i innych dziwnych typkow wole sie nie wypowiadac, bo szkoda mi czasu.
A ten, kto krytykuje filozofie X, albo grupe ludzi Y, niech najpierw sie czegos dowie i uniknie sie bezsensownych klotni i sprzeczek, z takiego powodu, ze ktos jest leniwy..
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
W pracy, w szkole, na ulicy.. Przewaznie nie rozpoznasz. Stroj nie powie Ci wszystkiego o czlowieku..
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
Ja tam nie przepadam za satanistami aczkolwiek to wymarła subkultura. Jak dla mnie to ludzie przesadnie okazujący swój brak wiary w Boga i oddanie szatanowi. Tylko dlaczego gość z długimi włosami w glanach i czarnym wdzianku jest przezinnych tak wlaśnie czasme odbierany?Ech... metale mają przerąbane w dzisiejszej rzeczywstości, ale ok... to nie do tematu:P
Autor strony www.satanizm.pl to jakis pomyleniec, a nie satanista.. Chyba ktos go uderzyl w glowe na tej polance pod Wejherowem..
Widzicie, satanizm nie powinien byc postrzegany jako subkultura. Tego typu ludzi - nalezy ignorowac, albo karac, jesli wyrzadza jakies szkody / zrobia komus krzywde. Unikac kontaktu, krotko mowiac niebezpieczne sekty.
Polecam przeczytac FAQ na stronie http://www.satan.pl/ i podejsc do niego racjonalnie. Moze troche Wam sie rozjasni.
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
Ja tam nie przepadam za satanistami aczkolwiek to wymarła subkultura. Jak dla mnie to ludzie przesadnie okazujący swój brak wiary w Boga i oddanie szatanowi. Tylko dlaczego gość z długimi włosami w glanach i czarnym wdzianku jest przezinnych tak wlaśnie czasme odbierany?Ech... metale mają przerąbane w dzisiejszej rzeczywstości, ale ok... to nie do tematu:P
zgadzam się z Tobą, jest to denerwujące, ale tak to jest jak ludzie są ograniczeni w pewnych sprawach, wszytsko postrzegają potem jako jedno
_________________ pozdrowienia dla wszytskich forumowiczów
Ostatnio zmieniony przez beatka116 2006-08-15, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.