Wysłany: 2008-03-07, 15:38
Satanizm....hmmm...wiele osób uważa to jako wcielone zło w postaci subkultury ale tak nie jest naprawdę..ludzie widzą w takich ludziach tylko zło i nic więcej..dlaczego tak jest?...bo istnieje taki stereotyp że każdy kto mówi o szatanie to heretyk.Tak naprawdę nie należy innych karcić za to że mają inne poglądy jeżeli chodzi o wiarę...trzeba ich ZROZUMIEC i wtedy wszystko nabierze sensu
Wysłany: 2008-03-29, 17:52
Satanizm a subkultura to zupełnie co innego. Okropnie denerwuje mnie to, że ludzie mylą satanistów i metali. Tak więc mówią na mnie "satanistka " , bo noszę skórę i glany- a jestem przecież chrześcijanką.
_________________ Jam jest człowiek z popsutym mysleniem.
"Zaiste-wariat na swobodzie największą klęską jest w przyrodzie"
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Mar 2008 Posty: 46 Skąd: z daleka ;P
Wysłany: 2008-03-29, 19:46
Maroko napisał/a:
Satanizm a subkultura to zupełnie co innego. Okropnie denerwuje mnie to, że ludzie mylą satanistów i metali. Tak więc mówią na mnie "satanistka " , bo noszę skórę i glany- a jestem przecież chrześcijanką.
W pierwszej klasie uczyła mnie katechetka, która dokładnie tak myślała. Patrzyła się na mnie jakby się mnie bała tylko dlatego, że chodzę ubara na czarno (!!).
W tym roku przyszedł do nas nowy ksiądz. W glanach, długich włosach, naszywki na plecaku, słuchający głównie metalu. Biedna kobieta doznała szoku...
_________________ " Cierp wespół ze mną jako dobry żołnierz Chrystusa Jezusa." (2 Tm 2, 3)
Wysłany: 2008-03-30, 15:02
Właśnie. Kiedy idę po osiedlu , to każdy mnie obmierza wzrokiem , a starsze panie dostaja normalnie kosmicznego wytrzeszczu. Ja mam swój styl i swoja muzykę.
Jeśli chodzi o samych satanistów , to według mnie są to pogubieni ludzie.. Ktoś im powiedział "szatan jest fajny" i oni od razu poszli na to wszystko. Może nie wszyscy, ale ja znam takich ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Maroko 2008-03-30, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.