Wysłany: 2006-08-27, 22:25
To nie jego wina, że wygląda tak jak wygląda... Nie powinieneś się tak doczepiać do jego wyglądu...
Ale ja osobiście jestem przeciwna wykupieniu Radia Maryja przez Radio Planeta. Już lepiej z tego jakąś metalową stację zrobić Radio Maryja Hard Rock Station
Wysłany: 2006-08-28, 00:36
Gdzie Ty widzisz moje zdjęcie??
Z tego co wiem, to wygląd nie świadczy o wartości człowieka Ale Ojca Rydzyka powinni usunąć ze stanowiska dyrektora Radia Maryja...
Wiek: 16 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 26 Skąd: Krzepice...
Wysłany: 2006-08-28, 21:20
nie przepadam za Rydzykiem... i w ogole jestem przeciwny calemu kosciolowi...(no moze nie calemu)
Moj nauczyciel od histy/wosu jest wielkim fanem RM i dlatego mi zawsze lekcja leci bo wystarczy kolesia zagadac o Rm i lekcji nie ma albo na odp zejde z tematu i zaczne wychwalac rydzyka to dostane 5...
Wg mnie mohery i inne fanatyki to wierza w Kościół i Rydzyka a nie w Boga...
Wysłany: 2006-08-29, 23:59
Nie ma za co, Manson
Hasioczek napisał/a:
Wg mnie mohery i inne fanatyki to wierza w Kościół i Rydzyka a nie w Boga...
To, ze wierzą w kościół to akurat jest normalne Ale ja jestem za tym, żeby zdjąć Ojca Rydzyka ze stanowiska dyrektora... A Radio niech se dalej funkcjonuje, mnie to nie przeszkadza...
Wysłany: 2006-08-31, 23:01
No właściwie to można by i tak zrobić... Ale mozna go tam pozostawic, niech np dostanie 15 minut dziennie na prowadzenie jakiegoś różańca, czy czegoś w tym stylu, ale z zakazem wyrażania swojego zdania na jakieś tematy...
z zakazem wyrażania swojego zdania na jakieś tematy...
Jak radio o tematyce religijnej to po kit gadac o polityce. Nawet w Radiu Zet mowili, ze "rodzina radia maryja ma sie powiekszyc poniewaz nasz premier ma sie podobno hajtnac" Troche przesadzili...
_________________ Kocha się tylko to, od czego się cierpii. Niestety
Pozdrowki dla wszystkich
Ostatnio zmieniony przez michal200 2006-08-31, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.